STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım

Ts son dönem yaptıklarıyla nefretimizi kazanmış olsa da bu içimizdeki Fb nefretinin önüne geçebilmiş değil
Şikecilerin içinden geçer umarım Trabzon

fenerine yine ilaç olacaktır hamsispor anca bize saplarlar gerçi onlarda haklı kız gibi oynarsan geçirirler

Vay be, çok saçmaymiş gerçekten. Neden böyle bir kural var acaba? Kazanma oranını düşürmek ilk aklıma gelen şey.

İlk çıktığından beri böyle hatta o zaman 4 maçtı sonradan 3'e düştü 50 kuruş oynama alt limitiydi şimdi 3 lira oldu saçmalıktan başka bir şey değil zaten oranlar leş üstüne 3 maç da eklenince oynamaya gerek kalmıyor.

Her mac tek mac diye bir olay var oran dusurerek

Ornegi asagida ,

Ekli dosyayı görüntüle 32858
Vallahi hocam bişey anlamadım. Ben londra'da yaşıyorum ve mesela her maçın oranı bellidir. İster tek maçlık kupon yaparım ister 5.

5 maçlık kupon yaparsam doğal olarak oran katlanır.

Türkiye'de ki olay ilginçmiş gerçekten, tuhaf işler bunlar.

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega

Fenerbahçe'nin 11'i: Harun, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Ayew, Mehmet Topal, Eljif, Valbuena, Frey, Slimani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TS de yetenekli bir forvet var , Ekuban , neden bu adami oynatmiyor anlamiyorum , kalede de esteban olabilirdi

Huseyin ve Ugurcan mi?Fener 5 dkya golu bulur gibi

fener bu macı alırsa havaya tam girer. çelme yemeleri lazım

Geri
Üst Alt