STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

DtP1r7cWkAMr2TT.jpg

evet

can ben artik eren salagini görmeye dayanamiyorum yemin ederim tvyi kirarim bir gün

Ben de istemiyorum ve sahada gördükce cildiriyorum ama hoca aynisini düsünmüyor anlasilan. Gencleri daha önce oynatmamak ile büyük hata yapti, simdi de tak diye ortaya atmaktan cekiniyor muhtemelen.

Daha önce Celili Yunusu falan daha fazla oynatsaydi simdi böyle tereddüt yasamazdi.

ALTERNATİF 1:

1543578904788.webp

ALTERNATİF 2:

1543579118923.webp

ALTERNATİF 3:

1543579240152.webp

2 3 sene öncesine kadar bjk ile macimiz olunca en ufak tereddütüm olmuyordu.deplasmanda oynuyorsak eger, sadece acaba diyordum.

artik acabayi birak direk tecavüz ederler gibi bir his olusuyor bende. lanet olsun bu takimi bu hale getirenlere.

1 puan candir.

Takım çok kırılgan, ilk golü yeyip 1-0 geriye düştüğümüzde alimallah maç farka gidiyor. Nerde o eski Real Madrid'e ilk yarı 2-0 yeniliyorken ikinci yarı 3 gol atıp 3-2 yenen eski Galatasaray. O takımda Melo vardı, Sneijder vardı Drogba vardı. 3'ü de hırslı, mağlubiyeti kabul etmeyen lider oyunculardı. Şimdi maçı kaybediyoruz 1 tane oyuncumuzun s.kinde bile değil herkes laylaylom umursamaz ruhsuz gevşekler takımı

1-0 dan 3-1 oldu o maç sonradan 3-2 oldu.
Winner topcumuz yok bu konuda hemfikiriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

RESMEN DERBİ FAKİRİ OLDUK SON 2 YILDIR BU 3 YIL ÖNCE VODOFONE PARK DAKİ İLK MAÇDA İLK YARI 0-2 ÖNDE KAPATMIŞ İKİ YARI BERABERE KALMIŞTIK DERBİLERDE HEP BİR KARAKTER ORTAKYA KOYARDIK AMA ARTIK BÖYLE BİRŞEY YOK BU MAÇI KAZANMAMIZ HAYAL GİBİ DURUYOR ÖYLE Kİ ERZURUMSPORUN KAZANMA İHTİMALİ BİZDEN FAZLA

kargaların forumlarını biraz dolaştım genelde şu an 11 yazıyorlar.Ağlak şenol'da buna benzer bir kadro ile çıkar.

Karius

Gökhan Medel Vida Adriano

Dorukhan Atiba

Lens Ljajic Quaresma

Güven(Love)

takimin foziksel sorunlari var ve bu sampiyonlar ligi maclari ile ilgili degil. scot piri 2. devre nizle olmali.
beraberlik bizim icin en iyi sonuc olur

Geri
Üst Alt