Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.816
- 4.525
- 1.468
can ben artik eren salagini görmeye dayanamiyorum yemin ederim tvyi kirarim bir günBiz yamasak bile hoca yazacak.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
can ben artik eren salagini görmeye dayanamiyorum yemin ederim tvyi kirarim bir günBiz yamasak bile hoca yazacak.
sent via GSC
Norveç deplasmanına götürülmeyen Medel, Gökhan Gönül, ve Ricardo Quaresma'nın Galatasaray maçına hazır olduğu öğrenildi.
Maça yorulmadan çıkacak bir de bunlar Atiba da var daha Oğuzhan oynamaz bence.
dorukhan veya güvenden biri mutlaka sahada olacaktır.löris
adriano vida medel caner
atiba oguzhan
q7 ljajic lens
love/larin
olur
löris
adriano vida medel caner
atiba oguzhan
q7 ljajic lens
love/larin
olur
can ben artik eren salagini görmeye dayanamiyorum yemin ederim tvyi kirarim bir gün
Takım çok kırılgan, ilk golü yeyip 1-0 geriye düştüğümüzde alimallah maç farka gidiyor. Nerde o eski Real Madrid'e ilk yarı 2-0 yeniliyorken ikinci yarı 3 gol atıp 3-2 yenen eski Galatasaray. O takımda Melo vardı, Sneijder vardı Drogba vardı. 3'ü de hırslı, mağlubiyeti kabul etmeyen lider oyunculardı. Şimdi maçı kaybediyoruz 1 tane oyuncumuzun s.kinde bile değil herkes laylaylom umursamaz ruhsuz gevşekler takımı
Alternatif 2 daha iyi gibi.ALTERNATİF 1:
Ekli dosyayı görüntüle 33017
ALTERNATİF 2:
Ekli dosyayı görüntüle 33018
ALTERNATİF 3:
Ekli dosyayı görüntüle 33019
perma yemen lazımdı dua et yine kıyak geçmişleryok ya olur mu. ben yedi sülalene küfür edince ban yedim. yeni açıldı banım. 2005 yılından beri forumdayım.kimseye öyle küfür etmemiştim. sen ettirdin. Tebrik için boynuna çelenk dolamak lazım.