STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Bugünkü gazlamadan sonra kolay pes edeceğimizi düşünmüyorum erken gol yemezsek her şey olabilir. Mesafe tanımaksızın şut atmalıyız Karius üzerine gelen topu bile içeri alabilecek potansiyelde bir kaleci.

beraberlik bile cok iyi skor olur.

serefsizler konya macini katletmeselrdi muazzam olurdu hatta

-----------------------------Muslera----------------------------
Linnes--------Maicon----------------Ozan-----------------Nagatomo
------------------Fernando---------maalesef selcuk------------
Mariano------------------Feghouli-------------------------Yunus
--------------------------Onyekuru----------------------------

Selçuk ve Eren yerine Mustafa Sarp ve Umut Bulut'u tercih ederdim.

Beraberliğe şükredecek durumdayız.Tek avantajımız rakibimizde bizim kadar kötü.

Inanilmaz seyler olamdigi surece besiktas kazanir. Ancak inanilmaz seyler olaniliyor derbilerde.

Mesela 5-0 a gidecek fener maci musleranin gereksiz hareketi ve yanlis bir tac karariyla dondu uzerine birde az daha yeniliyorduk.

Muslera
Linnes Maicon Ozan Yuto
Fernando Mariano
Yunus Feghouli Onyekuru
Muğdat

Muslera
Ahmet Maicon Ozan
Linnes Fernando Feghouli Mariano Yuto
Onyekuru Yunus

Selçuk ve Eren oynamasın yeter ki...​

Inanilmaz seyler olamdigi surece besiktas kazanir. Ancak inanilmaz seyler olaniliyor derbilerde.

Mesela 5-0 a gidecek fener maci musleranin gereksiz hareketi ve yanlis bir tac karariyla dondu uzerine birde az daha yeniliyorduk.

O macta sadece Nagatomo olsaydi 2-0 da kalirdi. Muslera Nagatomoya tabiki guvenip cikmazdi Omerde oldugu gibi

Maç neden 8 de oynanıyor? Oldu olacak 9:45 yapın, bu ne soytarılık ya? Hava 6 da kararıyor bunlar 8 e maç koyuyor. Almanyada maçlarin hepsi öğlen oynanıyor bizde 8 de. Ya zaten aptalca bir kararla yaz kış saatleriyle oynuyorsun, bir de bu. Yayıncı kuruluşun ben...bahaneleri de bu ama, sen adam gibi federasyon olsan büyüklerin en az 1 ine gündüz maçı oynatirdin. Neyse sakinim.

kazanacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünkü idmandan sonra terinin Son damlasina kadar savasmayan serefsizdir

Muslera
Ozan Maicon Gokay/Ogün
Linnes-Fernando-Celil-Fegh-Nagatomo
Yunus-Onyekuru

Geri
Üst Alt