STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Hoca keske bir surpriz yapip Selcuk yerine Mustafa Kapı'yi oynatsa, Selcuk hic cekilmiyor.

Yunusu ilk 11 bekliyorum.

valla ben de kötü bir skor bekliyordum eğer söylenen gibiyse ve gençlerle oynayacaksak bu maç için umutlarım yeşerebilir

Eren oynarsa maci izlemeye gerek yok.Su cocuklardan herhangi biri Eren kadar forvet oynar.

Bir mucize olsa da berabere kalsak. Bazen taraftarı görüyorum da, taraftarlardan bir 11 yapıp sahaya sürsek milyonlarca euro alan futbolculardan daha fazla mücadele ederler gibi hissediyorum. Bakın ben kaybetmeye kızmıyorum ama Moskova maçındaki gibi mücadeleyi bırakmalarına kızıyorum futbolcuların. Bari mücadele ederek kaybedin de gurur duyalim.

@Musap Aydinli kardeşim muhtemel bile olsa Selçuk ve Eren varsa kadroda taşıma buraya az umudumuz var 11 de olmazlar diye bitmesin.

Eren yerine 10 kişi çıksak daha iyi. En azından sahadaki diğer oyuncular oranın bir boşluk olduğunu kabullenerek oynar.

Bir de arkadaş bugün 1-4 kazanacağız çok inandım diyor. Diyemedim ki deplasmanda en son dört golü ne zaman bulduk hatırlıyor musun diye.

Forvetsizlik bitirdi bu takımı.

DtaR80GXoAEgQOB.jpg

Geri
Üst Alt