Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marianoyu orta sahaya çekip selçuğun yerine yunusu, erenin yerine kraldatı izlesek daha iyi olurdu. klasik terim işte bildiğini okuyacak yine. sağda mariano önde erenle sadece feg ve onyekuruya kaldık bile. 2 adamla kaç maçtır gol atamadığımızı görmeyen sevgili imparatorumuz ikinci yarı fark yememek için sol öne ömeri alacaktır. 4-4-2 mariano ömer önde onyekuru eren olur. sonra şişirmek için ahmeti stopere alıp onyekuruyu kenara getirip maiconu forvete çekebilir
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben once enerjik oyunculara yer verirdim bu macta. 2 side avalin tekiMuhtemel kadro berbat inş hoca artık şans vermez Eren ve Selçuk denen iki çöp tenekesine.
ben once enerjik oyunculara yer verirdim bu macta. 2 side avalin teki
Aslında şenol için büyük fırsat.
Hazır milli takım basit bir gruba düşmüş iken maçı kaybedip milli takıma geçip rahat edebilir ve kargalarin baskısından kurtulmuş olur.
Ancak şenol maçı kaybetmek istese bile terim izin vermez, bir şekilde fark yedirip bizi yine rezil eder.
hidayet totem bulda en azindan berabere kalalim. su tinerci arkadaslar bwni aramasinValla yerlerine kim olursa olsun kabulüm bıktım artık bu 2 sinden.
hidayet totem bulda en azindan berabere kalalim. su tinerci arkadaslar bwni aramasin
ne muğdatı yaMarianoyu orta sahaya çekip selçuğun yerine yunusu, erenin yerine kraldatı izlesek daha iyi olurdu. klasik terim işte bildiğini okuyacak yine. sağda mariano önde erenle sadece feg ve onyekuruya kaldık bile. 2 adamla kaç maçtır gol atamadığımızı görmeyen sevgili imparatorumuz ikinci yarı fark yememek için sol öne ömeri alacaktır. 4-4-2 mariano ömer önde onyekuru eren olur. sonra şişirmek için ahmeti stopere alıp onyekuruyu kenara getirip maiconu forvete çekebilir
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi