STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

gecen haftaya göre ömerin yerine nagatomo serdarin yerine ahmet var. kendi sahanda konyaya karsi atak yapamamis 11i ve düzeni bozmuyorsun helal sana. attigimiz golde tamamen bal, biraz mugdatin girmesiyle sag taraf hareketlendi mariano rastgele orta yapti gol oldu.

Şenol’un çıkardığı 11’de sıkıntılı aslında.

gecen sene 3 yediysek bu sene 5 yememiz normal

Fatih Hoca yonetime cok kizgin. Ozellikle Ahmet ve Eren'i oynatarak bu takima gerekli transferleri yapmayanlara iskence yapiyor. Cikan kadronun baska bir aciklamasi yoktur. Yoksa Linnes'e bu kadroda yer bulamayan teknik adami bir saniye beklemez maca cikmadan kovardim. Neyse, bu takimin formasinin galip gelemeyecegi stad yok. Guzel bi aksam olur insallah.

Umutlu olmaya çalışıyorum ama bir yandan da Eren ve Ahmet aklıma gelince umudum azalıyor. Şaşırtın bizi be arkadaş!

Derbi maclarinda elestirlen futbolcular yeri gelir hayatlarının topunu oynar. Yangina gerek yok. Mac baslasin bir

herkes 3 lu defans diyorda 5 li defansta olabilir. gomulerek oynayacagiz herhalde

Surekli canerden q7den orta izleyecegimiz mac bekler de bir durdurur 2. De ortayi actirir mecburen hocamin yanlisi bana gore bekleri orda yalniz birakmak ne orta saha yardima geir ne onyekuru ne feghuli

Geri
Üst Alt