STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Bu takım hafta boyunca ne çalışmış iki pas üst üste yapamıyor Anadolu takımından daha beter oynuyor

Fatih Hoca hala daha Eren denen hıyar ağasından medet umuyor ve Ahmet denen vitaminsiz ile defansa çare arıyorsa kendini kovdurmaya çalışıyor demektir. Ben başka şekilde bir izah bulamıyorum. 30 yıllık Teknik Direktör koskoca Fatih Terim şu maçta dahi bile bile lades diyor inanılır gibi değil. Hocanın bu takıntılarına artık iyi niyetle yaklaşamıyorum. Maçtan önce de dediğim gibi tek farklı mağlubiyetin anlamı benim için galibiyettir. Şu güzelim taraftarı bu noktaya getiren takımı Allah'a havale ediyorum.

Sarpsborg kadar delikanlı oynatamıyor hoca, yazıklar olsun senin çıkardığın kadronun ağzına lan

Vallahi hiç bir gram taktik yok sana bala gol bekliyoruz. Rezil terim in taktım dehasi

30 dakika geçti tek kelime ile reziliz ya

Canlanın lan yeter artık

Bu taraftar bağrına bastığı gibi tepki göstermesini de bilir

Selcukun allah belasini versin

O kadar uzun adam.var hala 1ci direk

Geber lan geber

Bu yönetim istifa etmeli ve fatih terim transfer işine karışmamalı..
Ulan bıltırdınız lan..

Sizin kullanacağınız duran topun!..çikeden çıkarttınızlan adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet beyler kesin bilgi 18 yasindaki bebeyi koyunca eziliyormusuz. Erenle selcukla haftalardir uzay futbolu oynuyoruz çünkü

Selcukun gücü sadece ilk direge kadar yetiyor herhalde

Maçı açtım ve Bjk'nin golüne kadar izlerim diyordum ve golle beraber kapattım. Bir takım bu kadar ruhsuz haysiyetsiz olamaz. Bunların oynayacağı topun Allah belasını versin.

90 dakikayı bırak 180 dakika bile oynasak bizimkiler gol falan atamaz herhalde.

sent via GSC

Geri
Üst Alt