STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Cüneyt malıda hiç birşey göremiyor sahada. Daha pozisyon bitmeden kulağını işaret ediyor var var nasılsa ordan bakarım hareketiyle.

Senin gibi hakemin abv

Ulan Eren şu maçı 0-0 götürseydik bir şansımız olurdu, elini ayağını ayarını at kaçırsın senin.

Herkese VAR, bir bize yok.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam elini çiftetelli oynar gibi açmış buradaki bazı yavşaklar hala penaltı değil diyor biraz onurlu olan yönetim ikinci yarıya sürmez takımı sahadan çeker bir değil iki değil takımın yarısı haksız yere ceza almış hala neyi bekliyoruz tepki göstermek için

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penalti net beyler hic tartismayin

Vida bile anladigi icin yerde kivrandi sakatlik numarasi yapti

Eren Allah belanı versin senin,Senin bu takımda tek forvet olmanı sağlayanların da BİN belasını versin.

hakemler bizi dogruyor ama hoca bizi dogramalarına resmen çanak tutuyor yaptıgı hareketler kadrolar gelin bizi biraz daha öpün diyor

Daha çok olacak bunlar. 2 gün önce Çakır niye tüpçü itinin ofisine gitti ? Bu olay patladığında bizim klüp napıyordu peki ? Hiç bişey. Niye olayın üstüne gidip kaos çıkarmadılar ? Çünkü başkanımız bir melek kimseyi kıramaz.

Koduğum sünepesi

Bizim takımın muhtemel ruh hali...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın tekrar söylüyorum o pozizyonu ozan yada maicon öle kolu açık şekilde gelip topa deysin anında çalardı peni.Bu kadarda yavşk oc ları.

Çıkartın lan şu Eren denen iti görmeye bile dayanamıyorum artık suratını leş herifin

Vidanın top göğsünden eline gidiyor ya ona dayanarak vermedi. Ama eller öyle açıksa isterse şeyinden gelsin yinede vereceksin abicim

Süper Lig’de son 3 sezonda kazanılan penaltı sayıları:

?Beşiktaş: 21
?Fenerbahçe: 17
?Galatasaray: 12

Süper Lig’de son 3 sezonda rakiplerinin kazandıkları penaltı sayıları:

?Galatasaray: 12
?Beşiktaş: 5
?Fenerbahçe: 2

ikici yarı ahmet'i oyundan alıp 4 lüye dönecek fatih terim

Buarada ilk golü yediğimiz penaltının kullanıldığı çift vuruş da uydurma adam kafasının resmen ozan ın ayağına sokmuş hskem tehlikeli hareket diyor sokarım ben böyle işe

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vidanin pozisyonda el yokta ceza sahasi icinde bizim oyunculara tekmeler havada ucusuyor ve bunlar izleniyor. Verilen 2 ofsayt varki evlere senlik. 2 oomayan ofsayt 1 penalti var boyle sey olamaz yani.
Ha gel gelelim vidanin pozisyonu bizimkiler yapsa direkt penalti verilirdi boyle de bir orman cocuklugu var

Geri
Üst Alt