STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Beşiktaş'ın durumu bizden iyi değil onlarda leş gibiler. Biraz toparlanırsa takım kazanırız gibi

Kaybettigimiz zaman forum da bayram havasi esmesini saglayacak olan karsilasma

Bu arada Porto da Şalke'yi yendi, yani Şalke'nin grup liderlik şansı kalmadı, son maçta kasmayabilirler. Grup sonuncusu olabilirz demek oluyor bu olası bir loko galibiyetinde. ne diyeyim ki ben şu rezil takımdan 1 takım alıp uefa yı bile garantiye alamadı ruhsuz müsvetteler.

Hücum fakiri Linnes mi? Kafası çalışan nadir oyunculardan. İyi de oynadı bugün. [D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

farklı maç izlemediysek sağımız perişan oldu. ozan olmasa 5lik olurduk bugün. hele son dklarda linnes yerlerde sürünürken en son ozan onun alanında top kapıyordu. ofansta ise daha felaketti. attığı tüm paslar rakibe gitti. daha doğrusu rakibe vermeyi tercih etti. bugin sadece ozan güzel oynadı

Bu arada Porto da Şalke'yi yendi, yani Şalke'nin grup liderlik şansı kalmadı, son maçta kasmayabilirler. Grup sonuncusu olabilirz demek oluyor bu olası bir loko galibiyetinde. ne diyeyim ki ben şu rezil takımdan 1 takım alıp uefa yı bile garantiye alamadı ruhsuz müsvetteler.
Mal herifler bugün kazansaydı şansımız devam ediyordu son maç loko biraz gaz verip puan alsa schalke'den biz de içeride iddiasız portoyu yensek çıkmıştık. sonunculuğu hak ediyoruz.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bu mantıkla Porto da garantiledi o da kasmaz bizim de kazanmamız gerekiyor ama.Ama da ama işte.

bu maça gelince 3-4 gol yeriz diyordum. diğer sayfalarda yazdım zaten. bugünkü maçı izleyince artırıyorum 4-6 arası gol yeriz. terim 20 küsür maçtıtçr bu adamları deneyip aynı sonuçları alıyor. çok garip 2+2 hep 4tür. ama terim ısrarla 2 ile 2yi toplayıp 5 çıkarmaya çalışıyor. oysaki malzemeyi değiştirip denemeli mesela 3 ile 2yi toplamalı. hoca matematik yanılmaz, daha fazla bir şeyler kaybetmeden malzemeleri değiştir. aynı malzemelerden farkı sonuç almaya çalışıyorsun. kıyamete kadar denesen de sonuç değişmeyecek

Valla bu mantıkla Porto da garantiledi o da kasmaz bizim de kazanmamız gerekiyor ama.Ama da ama işte.
Porto bize kaybetmez sahaya 13 kişi bile çıksak. Kendimizi avutuyoruz 1-0 lık maçta neler kaçtı diye, o seviyenin bile 2 tık altındayız şu anda. Yedeklerle gelir yener giderler. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir.

Burada bjkli bir ahbabim var ikna edebildikce onunla maclari beraber izleriz bundan once izledigimiz maclar UEFA'daki Lyon maci, Dynamo Kiev maci, son dakika gol yedikleri Fenerbahce maci ve son olarak Genk maci.

Adamla ne zaman mac izlesek bjk patliyor muhakkak bu hafta sonu da izleyecegiz iciniz rahat olsun.

Haftalardir MHK diye zirliyan itlerin baskani birden MHKnin hakemlerini korumaya baslamis...amac belli bizim lehimize hata yapin size sahip ciktik sahipsiz cocuklar dedi fikret orman cocugu...bu macin sonucu böylece belli olmus oldu hic izlemeye gerek yok

türk mantığıyla bakıyoruz ama onlarda bu yok. rotasyona giderler en fazla ki bu daha iyi bizim için. çünkü rotasyoncular formayı almak için daha çok yırtınıyolar

türk mantığıyla bakıyoruz ama onlarda bu yok. rotasyona giderler en fazla ki bu daha iyi bizim için. çünkü rotasyoncular formayı almak için daha çok yırtınıyolar
Porto için geçerli bu bence. Şalke Loko'ya yenilebilir bence. Daha kalitesiz bir takım Porto'dan. Bu hali bile bizden 4 puan almaya yetti gerçi. Öyle bir anlamı da kalmadı son maçın. İlk maçta zor yendi diye hatırlıyorum Şalke, loko'yu.

Porto için geçerli bu bence. Şalke Loko'ya yenilebilir bence. Daha kalitesiz bir takım Porto'dan. Bu hali bile bizden 4 puan almaya yetti gerçi. Öyle bir anlamı da kalmadı son maçın. İlk maçta zor yendi diye hatırlıyorum Şalke, loko'yu.
şalke içerde oynuyor. her şey iyi gitse loko en fazla berabere kalır bence

Geri
Üst Alt