STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Maicon frikikten avlayacak Karius'u
Nagatomo Q7'ye adım attırmayacak
Sadece Ljajic ile duran toplarda Vida'yı durduralım yeterr

beraberlik iyi sonuç, ilk yarının sonuna kadar puan farkını 4'e indirelim ikinci yarı şampiyon oluruz her türlü ama bu maçta mağlup olmamalıyız.

Mustafa Kapi antrenmanda yer aliyor. Bu mac illa oynasin demiyorum ama bu sezon A takimda yer alabilir.

Nuri Sahin de zamaninda 16 yasinda Bundesliga da oyuna girerek Bundesliga da forma giymis en genc futbolcu ünvanini kazanmisti ve hala da elinde tutuyor bu rekoru.

Yeter ki duran topları adam akıllı savunabilelim yeter ki o ortalarda vurdurmayalım tinerciler sabaha kadar oynasa gol atamaz ...

Mustafa Kapi antrenmanda yer aliyor. Bu mac illa oynasin demiyorum ama bu sezon A takimda yer alabilir.

Nuri Sahin de zamaninda 16 yasinda Bundesliga da oyuna girerek Bundesliga da forma giymis en genc futbolcu ünvanini kazanmisti ve hala da elinde tutuyor bu rekoru.
Atalay ve Mustafa Kapı ikilisinin oynamasını çok isterim inşallah Kupa maçında ikisi de sahada olur ...

43418.jpg

Ahmet-Ömer-Selcuk ve Eren'siz bir 11.

Uzun zamandır forumda herhangi bir maçta havaya girilmiş olarak görmüyorum. Haydi!!

Akbilspor'un mağlubiyeti üzerine hafta sonumuz iyi başladı. Yarın ise yenilmeden dönerek bunu taçlandırırız inşallah.

Futbol Arena da Mariano ve Linnesin arkalı önlü oynayacağını yazmış bence en makulu bu, Caner bomba gibi orta yağdırıyor oradan ikisi varken nefes alamaz.

Geri
Üst Alt