STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

erman toroglu özet:
ona göre cüneytin kartlarida verdigi kararlarda cift vurusta hemen hemen hepsi yanlis kararmis!!!!!!

Bu arada Ahmet'e iş düşmedi pek. Şaşırttı beni keko. Quaresma'yı iyi kapattı Nagatomo ile birlikte solda. Maicon daha az güven verdi bazı pozisyonlarda ama Ahmet'ten beklenti o kadar az ki hatasız bile oynasa Ramos geliyor gözüme adam. :D

Hocam uzerimize top yekun oynaniyor. Bu açık.

GS in yedigi son 11 golun 6 si penaltidan.

Sakatlar , alinmayan santraforlar, stoperler vs.

Hersey ok eyvallah da. Bak bu eren yerine artik mugdati mi oynatirsin, linnesi mi oynatirsin kimi oynatirsan oynat ama ereni ve sinani oynatma artik bu takimda, ne olur bıktık artık!

şu takıma 2 forvet lazımken 1 tane bile almayan yönetim ligdeki ve Avrupadaki durumumuzun baş sebebidir. Keşke Emre Akbabayı almayıp 2 forvet alsaydık. (Akbabayla da gelecek sezon için söz kesip) Bunun dışında hem rekor sayıdaki sakatlıklarla, hem bize bilenmiş bir federasyonla, hem elimizi kolumuzu bağlayan UEFA'yla başetmeye çalışıyoruz. Kadro kalitemiz de yerlerde kim ne derse desin. İsminin hakkını vermeyenler de cabası.

Hoca Ereni bu mac 90 dakika oynatirsa bizle resmen dalga geciyor ve kovulmayi istiyor anlamina gelir benim icin.

Ereni oynatmazsa ne penalti olur, ve onun yerindeki adam belki o nun girdigi pozisyondan penalti cikartirdi.

Mugdat
Yunus
Atalay

girmeli hemen hemen ama bizim imPARAtor 80 dakkikaya bekler

Geri
Üst Alt