STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

Pozisyonu fenerin kale arkası kamerasından izleyin. Günah almak istemem ama o açıdan bayağı şaibeli görünüyor.

O rahat pozisyonda kornere atması bile kabul edilemezken adam gol attı ya. Bir hafta boyunca buna çalışmış gibi gayet soğuk kanlı bir tavırla yaptı bunu. Helal olsun arkadaş, gerçek Fenerbahçeliymiş adam

azizin tarla sürdüğü yıllar şikecilerde oynamış bu eleman sonra bilin bakalım ordan nereye eskişehirspor tarlalar yeniden sürülmeye çoktan başlanmış bile

Maç net şikeli, yine FB yine şike.

Lan aynı pozisyon Bayerne olmuş. Hakem tekrar ettiriyor. Bu işte kural hatası mı var şimdi biri söylesin

Penaltı golünde iptal değil tekrar vuruş olmalıydı, diyor erman.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun icin onu mu beklediniz , ben kac kez yazmadim mi baslikta

Gecen de ekonomi basliginda aynisi oldu . Bir seye inanmak icin illa bu adamlarin aciklamasi mi lazim , burada objektif bir forumdasiniz kardesiniz var

Ustelik objektif olmama ragmen fb aleyhine bir sekilde tekrar diyorsam tekrardir o

Hala erman deniyor

Penaltı tekrarlanmalıydı --------- Erman Toroğlu
Bayern'de aynı olay yaşanmış tekrarlanmış görüntüsünü veriyorlar kural bu deniyor

Erenden iyi bitiriciymis Özgür. Kisin takas yapalim

lan bende özgürün pozisyonda birsey var sandım adama orta acmışlar fenerli oyuncular markaj yapmayinca boş kalan özgür lamba gibi asmış iste tatava niye yapıyonuz.

Sadece oyunculara bakmayin , kaleci de one cikmis vurustan evvel , yani iceri hic fb li girmese de tekrari gerekirdi . Ama goze batmasi iceri girenlerden birinin topa vurmasi yuzunden oldu , oysa kurallarda bunun hic bir ayrimi yok

Fb li oyuncular da icerde

Ama su da var , diagne nin vurusu direk gol olsaydi da tekrar gerekirdi , ama yine tekrar edilemeyecekti (dunku ljajic ornegindeki gibi)

Hakemlerimiz (hatta dunyada da cogunlukla boyle) penaltilari gol de olsa kacsa da tekrarlatmiyorlar

Geri
Üst Alt