STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

ulan bunlari yenseydik 17. de kalirlardi. Kpasa yener bunlari

Bu seneki derbide yaptıkları provokasyondan sonra menfaatime dahi olsa feneri herhangi bir takıma karşı desteklemem mümkün değil. Saldır Kasımpaşa vurduğun gol olsun!

Mustafa Denizli: "Fenerbahçemiz bir üst tura çıktı. Beşiktaşımız bana göre büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantiledi. Bunlar ülkemiz adına mutluluk verici."

Mustafa Denizli: "Takımın performansından memnunum. Fenerbahçe gibi çok değerli bir rakibe karşı oynayacağız. Hedefimiz düşündüğümüz futbolu oynamak. Bizi izleyenler keyifli bir oyun izlemeli."

Mustafa Denizli: "Bu sezon 28-29. haftalarda şampiyonluk yarışı netleşebilir. Geçen sezon olduğu gibi son haftaya kadar 3-4 takımın potada olacağını düşünmüyorum."

Paşa üstünden geç şunların rezil et sahalarında.

Fener yener bunlari, dunyanin en tuhaf takimi bunlar gidip ankaragucunden yenilirler sonra kasimpasaya 2-/3-0 yenerler.

2-0 diyorum

Aramızda Fenerbahçe kazansın diyenler var!

Mustafa Denizli: "Fenerbahçemiz bir üst tura çıktı. Beşiktaşımız bana göre büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantiledi. Bunlar ülkemiz adına mutluluk verici."

Mustafa Denizli: "Takımın performansından memnunum. Fenerbahçe gibi çok değerli bir rakibe karşı oynayacağız. Hedefimiz düşündüğümüz futbolu oynamak. Bizi izleyenler keyifli bir oyun izlemeli."

Mustafa Denizli: "Bu sezon 28-29. haftalarda şampiyonluk yarışı netleşebilir. Geçen sezon olduğu gibi son haftaya kadar 3-4 takımın potada olacağını düşünmüyorum."
Başakşehir 4 hafta kala tur atar diyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paşa'nın hücum hattı çok kuvvetli. Mutlaka gol bulacaklar. Fener'in gol atması ise hiç kolay gözükmüyor. Paşa savunması da pek iyi değil tabi.

Mustafa Denizli böyle maçları seviyor. Avantaj Paşa'da. Maçın net favorisi bence.

Kadro disi: Volkan Kameni Ozan Dirar Atif
Sakat: Oguz Tolga Alper Ferdi Ayew
Cezali: Jailson Soldado

Adamlarin kadrosu helva gibi.

Geri
Üst Alt