STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

Burdaki fener yener diyen yosma evlatlarını iyi tanıyın bakın geçmişlerine hepsi fatih terim düşmanı gerçi Galatasaraylı olduğu belli bile değil. Yazık size kımıl zararları Fatih Terim var oldukça Galatasarayda olmaya devam edicek. Sizde kuduracaksınız. Dün haksız yenildiğimiz maçta bile adam hakem hatası yok diyor gelse böylelerinin arasında neyse.. Ceza yemeye değecek tipler yok

Aslında bu salakların amacı bakın beşiktaş iyi gidiyor fener iyi gidiyor hepsi galatasarayı geçiyor futbol cahili terim istifa diye söylenmek. Bu adamların tedavi almaları gerektiğini düşünüyorum. Forumda kirlilikten başka bir şey oluşturmuyorlar. Hayır birde futbol bilseler bir nebze çekilirler ama adam ozanı çekiştiriyor bu bile yeterli kale alınamaması için yazsınlar kendi kendilerine.

Hakem ekibi VARını yoğunu ortaya koyarak şikecilere en azından bir puan kazandıracak.

Taraftarın gazıyla iyi oynarlarsa 1 puan alabilirler. Kasımpaşa da olsa maç direk kaybeder şikeciler derdim.

Şike olmasın diye düşme mücadelesi veren iki takım aynı saatte maç yapıyor. İlginç. Gerçekten heyecan dolu bir gece bizi bekliyor!

Kasimpasa nin savunmasi berbat. Bizim sansimiz bayagi erkenden daha 5.hafta da bunlara karsi oynamamizdi, simdi Kasimpasa ile eslessek madara ederlerdi bizim takimi muhtemelen.

.
98afae35f857a3a39667d548d0ddaa7a.jpg
Kasimpasa yenerse puan farki 4 olacak zurnacı kardescağzım

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

11'de 9 oldu bile

Mustafa Denizli, Süper Lig'de teknik direktör olarak Fenerbahçe ile karşılaştığı son 10 maçın 8'ini kaybetti. (Opta)

kasımpaşa ezer geçer ,real bilbao maçı ayarında maç olur,real kasımpaşayı temsil ediyor burda :)

Aslında bu salakların amacı bakın beşiktaş iyi gidiyor fener iyi gidiyor hepsi galatasarayı geçiyor futbol cahili terim istifa diye söylenmek. Bu adamların tedavi almaları gerektiğini düşünüyorum. Forumda kirlilikten başka bir şey oluşturmuyorlar. Hayır birde futbol bilseler bir nebze çekilirler ama adam ozanı çekiştiriyor bu bile yeterli kale alınamaması için yazsınlar kendi kendilerine.
ozani cekistiren elestiren demiyorum kesin vurduruyordur.

Geri
Üst Alt