Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
14 maçta 14 puan.Fener gibi bir takım için iyi sayılır.Normalde 8-9 puanda olmaları gerekirdi.
Böyle giderlerse az da olsa kümede kalma şansları var.
Böyle giderlerse az da olsa kümede kalma şansları var.
Uğur İz ·
![]()
Biraz geriden takip ediyorum. Penaltı için kural hatası var deniyor değil mi? Futbol oyun kurallarından alıntı yukardaki tablo. Karar doğru değil mi bu tabloya göre? Not: Pozisyonu izlemedim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
OOoOO süper maç9 Aralık 2018 saat 19:00 için tüm randevularınızı iptal edin. Küme düşecek takımı belli edecek Akhisarspor-Fenerbahçe maçı bizleri bekliyor.
şampiyonluğa oynayan takımlara bela olan anadolu kulüpleri vardır zaman zaman değişir fener artık o statüye göz dikmiş hayırlı olsunEn iyi sonuçla bitti maç muhahaha. Fener tüm zirve takımlardan puan aldı bu sene.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Biraz geriden takip ediyorum. Penaltı için kural hatası var deniyor değil mi? Futbol oyun kurallarından alıntı yukardaki tablo. Karar doğru değil mi bu tabloya göre? Not: Pozisyonu izlemedim.
Metin Şentürk’ün gözüyle izliyorlar.Evet beyler aramıza futbol cahilleri katılmış. Öteki der fener bizden daha diri. Öteki der kasımpaşa en diri takım. Ulan 2 takımda 2. yarı oyundan düştü hangi gözle maçı izliyorsunuz?

Bu tabloya göre kural hatası yok gibi![]()
Kaleci hatası var
Savunmacı hatası var
Hücumcu hatası da var
Tekrar edilmedi