STSL 18/19 H:15 | Akhisarspor 3-0 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Akhisarin bu siyahi forveti asiri kotu , surat yok vurus yok

Elvis hic mi oynayamayacak durumda acaba , tam onun isteyecegi durumda musabaka

Takimin 7 haftada 1 galibiyeti var, biz fener puan kaybediyor diye seviniyoruz. Adamlar galibiyeti unutu, biz de unuttuk. Mal gibi her hafta bunlarin puan kaybetmesiyle yüzümüz gülüyor. Kasimpasa'dan bile puan farki yemisiz, Basaksehir 11 puan fark yapmis, bizimkiler hala Ömer Bayram'i oyuna aliyor. Herkes kendi önüne bakmali.
21 kere şampiyon olmuşuz renktaş

Son 30 yıldır ne fb nede bjk gibi uzun bir dönem olmamış şampiyon olmadığımız. her sene şampiyon olunmuyor işte

Bu ekici ye uzuluyorum , adam ts ye ihanet etti , ts de resmen futbolculugunu bitirdi kenarda paslandirip

Adam resmen bitti , sakatlik , moralsizlik

Oysa baya iyi oyuncuydu

21 kere şampiyon olmuşuz renktaş

Son 30 yıldır ne fb nede bjk gibi uzun bir dönem olmamış şampiyon olmadığımız. her sene şampiyon olunmuyor işte
sinirleniyorum reyis, üzüyor böyle skorlar. ereni gördükce cildiriyorum icimden.

Serginho tam bir azman gibi oynuyor orta saha da, helal olsun be

regattin,manu etkili olur hocaları izlemeyip alırsa iyi olur..

Akhisar golü bulduktan sonra gevsek oynamaya basladi. Akhisar'in en saglam oyuncusu belki de Serginho. Süper oyuncu.

Akhisar'da Onur ve Barbosa etkisizdi. Bu ikisini cok bekletmeden Manu ve Regattin'le degistirmeli. Golü yemeden degisiklik yapmasi lazim.

aklin yolu bir. cihat anadolu hocasi edasiyla skora aldanip hamle yapmazsa her an yiyebilir. sonra da takimi strese sokacak kenardan.

Geri
Üst Alt