STSL 18/19 H:15 | Ankaragücü 0-1 Başakşehir | MS | 10 Aralık

Baydı bunlarında bu sezon aldığı 1-0 lık galibiyetler. Uyuz oluyorum böyle takımlara.

Siz bu oyuna iyi mi diyorsunuz , biz kotuyuz kabul ama basaksehir iyi mi oynuyor

Her deplasman ayni terane.1 gol atip ustune yatiyorlar.

Amma abarttınız başakşehiri herifler sürekli 1-0 kazanıyor, sürdürülebilir bir şey değil bu ek olarak Sinan'ın mesajındaki durumlar var. Şampiyonluğun favorisiyiz falan diyen yok, toparlanırsak şansımız var diyoruz.

13 puan demek 3 yenilgi 2 beraberlik demek ki ben başak'ın bundan çok daha fazla puan kaybedeceğini düşünüyorum en az 20 puan kaybederler bence. Aramızdaki maçı veya maçları yenmek kaydıyla 2 mağlubiyet 1 beraberlik ile şampiyon olunabilir.

Çok düşük bir ihtimal ama olur yani neden olmasın yeterki takım toparlansın esas sıkıntı orada, şampiyon olamazsak bu sezonda ikinci olmakta iyidir.

13 puan derken ? Son hafta sivas’lada beraberlik mi diyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz bu oyuna iyi mi diyorsunuz , biz kotuyuz kabul ama basaksehir iyi mi oynuyor

Kötüler hatta leşler ama sonuç alıyorlar önemli olan sonuç kimse oyuna bakmaz.

3 maçlık avantaj ele geçirdiler üstelik biz 7 haftada 1 maç kazamışken mükemmel avantaj demek bu.

Haftaya kazara yenersek havaya gireriz tekrardan. Tek bir maca kaldık zor ama imkansiz degil.

Basaksehir 11'inden en az 6 oyuncu sakat ve cezali olsun da gorelim. Su fener maci olmasaydi forvetsizlige ragmen cok rahat sampiyon olurduk. Bu hafta berabere dahi kalsak hala sampiyonluk adayiyiz. Sakatlar ve cezalilar iyilessin ve en az 2 transfer yaparsak bu takimin 17'de 14 veya 15 potansiyeli var.
Gonlumden gecen 2 forvet 1 stoper ve 1 orta saha ama 2 forvet ve 1 stoper de kotu olmaz.

Başakşehir ile yarışta kalmamızın yolu haftaya 3 puan almak. 4-5 puan geriden gelirsek taraftar vs. ile şansımız çok artar.

Geri
Üst Alt