STSL 18/19 H:16 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Yanlız iki takımda genç oyuncularına güvenip cesurca sahaya sürebiliyor hatta ts onur ve burak'ıda kadro dışı bıraktı. Biz ise hala leşçuklarla, erenlerle oynuyorum. Ozan dışında şans verdiğimiz genç oyuncu yok ki Ozan'ada aslında şans verilmedi Maicon'un sakatlanmasıyla kendisi söktü aldı formayı.

top kapan ORTA SAHA ve GOLCÜ sol kanat.

fernando reges ve garry rodriguesi hayal ediyorum da biri o topu kapamaz, digeri de o topu hayatta aglara gönderemez.

onazi müthis oynuyor.

Beşiktaş beklediğimden çabuk cortladı yav bunların şenol ile toparlanması mucize olur, devre arası daha da dibe batarlar büyük ihtimalle. Bizde en azından öyle ya da böyle hoca tartışması yok veya varsa da çok cılız, bunlarda öyle değil ama bugün yenilirlerse şenol ciddi biçimde tartışmaya açılır, bjkliler baya dolmuş bu herife.

Sene sonu fener bjk'nin önünde bitirirse şaşırmam.

bzim mac baslıklarından bjkdan basaktan 3 yerız 5 yerızın hesabını yapanlar niye bu mac baslıgında yok
malmo macında da yoktular

top kapan ORTA SAHA ve GOLCÜ sol kanat.

fernando reges ve garry rodriguesi hayal ediyorum da biri o topu kapamaz, digeri de o topu hayatta aglara gönderemez.

onazi müthis oynuyor.
Nwakaeme'nin bizim maçtan sonraki ilk golü muhtemelen bu neyin golcülüğünden bahsediyorsun, Abartmayın şu Trabzon çöplerini bir takılacaklar seriye bağlayacaklar. Bunların geçen senede böyle bir çıkışı olmuştu sonra 6 maç kazanamadılar benzeri olur.

Besiktas devre arasi menemene gecer feda sezonu basliyor derler

Yusuf, Karius'un belini kırdı çıkarmasa net goldü

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başşak şampiyonluğu mu hamsi şampiyonluğu mu?

Yanlız iki takımda genç oyuncularına güvenip cesurca sahaya sürebiliyor hatta ts onur ve burak'ıda kadro dışı bıraktı. Biz ise hala leşçuklarla, erenlerle oynuyorum. Ozan dışında şans verdiğimiz genç oyuncu yok ki Ozan'ada aslında şans verilmedi Maicon'un sakatlanmasıyla kendisi söktü aldı formayı.
trabzon zaten hep genç oyunculara şans veriyor yıllardır böyle. çünkü orta sıralara alışmış bir takım

ama aynısını şunu bjk için şenol için demeyin yahu. bjk klübü ve şenolun türk futboluna kazandırdığı 1 tane genç söyle

o güven ile dorukhanı diyorsan genç felan değil 97li onlar. hatta teki leverkusen altyapısı

Trabzonspor'un oynadığı futbol bizim 11-12 de oynadığımız futbola ne kadar benziyor. Boğucu pes, yetenekli hücumcularin şovu, hızlı ve etkili kontra ataklar olmadı devreye giren bireysel yetenekler :/

Şimdi Eren Derdiyok gol atsın diye bekliyoruz.

Geri
Üst Alt