STSL 18/19 H:16 | Fenerbahçe 2-2 Erzurumspor | MS | 17 Aralık

biz bu erzuruma karşı 10-12 tane gol kacırmıstık galiba.erzurum sadece kendi sahasında iyi.bi de maça forvetsiz cıkmıslar sanırım.gerçi forvetsiz oynamaları etkilemiyodur,neden etkilesin

Uzulerek soyluyorum Sergicigim fakat sezon sonunda Fenerli olmus olmayi dileyeceksin hem Ali Koc'un gozleri seninkiler gibi mavi

klasik senede 3-5 maç iyi oynayan valbuena götürüyor oda erzurum gibi fırsat veren takımlara karşı adamların kadrodan belli zaten istemedikleri...

Evet, ersun sisirmeler baslamis yine haha. bi gidin yaw

İkinci yarı düşerler oyundan. Kondisyonları iyi olmayan Topal, Valbuena var.

ERsun Yanal ve Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüsleyecektir bu sezon adamlar Liverpool gibi oynuyor helal olsun

Yahu Erzurum hakikaten kek takim. Bu maci hocasiz da alirlardi

bence Antalya bunlari yener

Erzurum bu forvetleri çok mu aramış yauw

Komik mi simdi bu?

Komik olsun diye yazmadim durum tespiti yapmaya calisiyorum

en azından fırıldak degilim forumdaki bazıları gibi

Dogru

İkinci yarı düşerler oyundan. Kondisyonları iyi olmayan Topal, Valbuena var.

Ersun Yanal takimlari kosar basar olayi budur hocamm bir haftada tek ayak ustunde durma etrafinda donme sinav ve mekik calismalariyla kondisyonu yukledi devre arasi zirve yapacak takim Webo her gun 2 paket sigara iciyordu 35 yasinda it gibi kosuyordu

Fener üst üste 4.mac kazansın sampiyonluk sarkıları söylerler
Sen 26 puanda karamsarsın
Üst üste 2 mac kazan 3.ile aradaki puan farkını acarsın
Bu les ligde hersey olur

skordan bağımsız bir değerlendirme yapayım.

erzurumun yediği goller çok çok basit. başka bi takımla oynasalar maç 0-0 olurdu. oyun olarak çok fazla fark yok eskisine göre ama eskiye göre daha saldorgan ve daha çok basıyorlar. üretkenlik yine yok hem de erzurum gibi bir takıma karşı.

feneri sadece hırslanmış gördüm, erzurum çok çok etkisiz. aşırı derecede etkisiz. bu etkisizlik fblilerin presinden mi kaynaklı yoksa erzurumun çok kalitesizvolmasından mı bunu ancak erzurumun diğer maçlarına bakarak anlarsınız. ki ben de erzurumu izlemedim, tanımıyorum

Sayın Ali Koç kafası rahat bir şekilde osura osura uyur bu gece.

Geri
Üst Alt