STSL 18/19 H:16 | Fenerbahçe 2-2 Erzurumspor | MS | 17 Aralık

Hadi abi hadi ya, hala ersunu begenen adamlar var. Adamin tek taktigi onde hayvan gibi press yapip rakibi sasirtmak ve o kaptigi toplarla gol bulmaya calismak.

Fatih Terim'den beklediğimiz,her maç buraya yazıp yazıp hiç göremediğimiz bam bam futbolu Fb oynuyor şu an.

Geçenlerde arkadaşla Fatih terim hoca ama bayık riekerink dönemi oyunu oynuyoruz demişti. Kadroyla mi alakalı yoksa kondisyoner ekibi yüzünden mi bilemiyorum.

Baksana Fener'e fiziken ezdi adeta maçı bitirdi ilk devrede

Cimbomun çocuğu Emrah Başsan girer girmez atmış golünü helal be

bundan sonra bütün maclarini alirsalar şayet, fener formasini giyer SAMPIYONNNNN KANARYAAA diye bağırırım
Böyle bir şey söz konusu bile değil.Biraz ironi yapayım dedim.Bence Fener’in küme düşme tehlikesi devam ediyor.Dünya devi Erzurna takımını yenmeleri pek fazla etki yapmaz.

Şifo denilen keko as adamları yedek bıraktı Alman forvetide oynatmadi o hıyar yüzünden fener aşıkları doldu buraya

Emre olgunlu denen arkadaş fener 3.golu atama kadar post atmaz muhtemelen
Erzurumun mevcut teknik direktörü disinda kim olsa Auremir, Emrah ve Ibrahim'le baslardi ilk 11'de. FB'ye gol atmak icin tek atak bile yeterli oldugunu gösterdiler. Hani hic bir takim dayanamiyordu ya baskiya. Ilk yariyi kendi salakliklarina 2-0 geride kapattilar.

emrah.Jpeg

1 ay önce yazdığım iletiyi yine yazıyorum önde basan her takım bunlarada bizede hiç zorlanmadan gol atar 3.lig takımı dahil

Erzurumun mevcut teknik direktörü disinda kim olsa Auremir, Emrah ve Ibrahim'le baslardi ilk 11'de. FB'ye gol atmak icin tek atak bile yeterli oldugunu gösterdiler. Hani hic bir takim dayanamiyordu ya baskiya. Ilk yariyi kendi salakliklarina 2-0 geride kapattilar.

Ayrica Lennart Thy bana kustun mu Murhancigim katiyyen niyetim seni kirmak degildi yanlis anladiysan ozur dilerim

Geri
Üst Alt