STSL 18/19 H:17 | Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Aralık

Antalya skoru 70 e kadar tutarsa bu şikeciler gol yer çünkü ilk yarı baya iyi paslaşıp sağlam yordu antalya şikecileri bence

Bu mallara 4 5 transfer yeter diyorlarda 11 tane gerek bence transfer.Son yılların en berbat oyuncu grubu toplanmıs heralde şikecilere.Kalecisinden, orta sahasına forvetine kadar hepsi kepaze oyuncular.Yalı çocuğunun mangırlar uçacak transfer döneminde.

Doukara bizde rahat is yapar, Eren'i almanlara 500.000 sat ve Doukarayi al zaten Antalya acil para lazim.

Alan - Doukara cok iyi olur.

fbli copler hakem uzerinde baskı olusturmaya calısıyor ama nafile

maçı fenerlilerle izliyorum. devre oldu kimse futbol konuşmuyor. bi kabullenilmişlik havası hakim. suratlarda acının tatlı hüznünü görmek mümkün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

antalya karşı karşıya kalacak pozisyon bence taç değildi yayıncı kuruluşta göstermedi şikebahçe gene kollandı bir pozisyonda

maçı fenerlilerle izliyorum. devre oldu kimse futbol konuşmuyor. bi kabullenilmişlik havası hakim. suratlarda acının tatlı hüznünü görmek mümkün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tebrik ediyorum renktaş biran aristo aramızda muhteşem bir felsefik cümle kurdu sandım

biz bu ******* boktan fenerbahceyi nasil yenemedik arenada aklim almiyor

Antalya'da 2003lü forvet Fehmi yedek bekliyormus ama oyuna girmesi biraz zor Chico sakatlanmasaydi keske.

Bu maci Barrada ve Drole alirsa alir.

Bu macida kaybederlerse, evlerinde alir dediklerim üc mac var -> Sivas, Rize ve Antalya eder mi sana 24 puan
34-36 puan küme düsme baraji olur

Geri
Üst Alt