STSL 18/19 H:17 | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş | MS | 22 Aralık

Varın suçu yok yahu suç eyyamcı hakemlerde varı kendi istedikleri gibi kullanıyolar sadece eskisinden çok doğrama oluyor böyle bjk, bşk , fb inanılmaz kollanıyorlar son yıllarda bu kadar fazla değildi.

Golden önceki faule bakılıyorsa taca niye bakılmıyor bu ne saçmalık

VAR sisteminin kaldırılması lazım, böyle düzen böyle takım kollama sistemi düpedüz şikenin legalleşmesidir. Ha dünyada başarıyla uygulanmış olabilir. Ama bizim gibi ülkeler için var olmamalı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Getirin şu ülkeye yabancı hakem nedir lan bizim bu it oğlu itlerden çektiğimiz

bu var sisteminin ya adaletli hala getireceksiniz ya da siktirip gideceksiniz tüpçü. allahım şaka gibi ya. bu sezon bildiğiniz doğranıyoruz. böyle bir saçmalık olamaz.

Kasimpasa mutlaka ilk devre 2-0 yapmali, yoksa mac donebilir.

Bu Var sistemi acilen kaldırılmalı gol pozisyonunun çok öncesi pozisyonu tespit edip hayır öncesinde faul vardı ne demek ya? Bu şekilde istediğin golü iptal edebilirsin istediğini es geçebilirsin. Yayıncı kuruluşa gösterdiğin görüntü doğrultusunda istediğin kararı alabilirsin. Tamamen insiyatif o cihazı yönetende oluyor. İstediği zaman bakıyor, istediği zaman bakmıyor. Futbolun heyecanını bitirdiler ve halk tepki göstermediği sürece kurdukları bu oyunu istedikleri gibi oynayıp duracaklar.

Yanlis takima tac ve köse vurusu verilirse bakilmiyor VAR da.

Öyle olsa bize Fenere karsi verilen köse vurusunuda geri alirdi hakem.

Ben 2:0 geri almasinda hic hata görmedim. Öyle öküz gibi topsuz alanda hareket yaparsan tabi foul olur.

Ama Diagnenin kartini niye geri almadi anlamadim

Geri
Üst Alt