STSL 18/19 H:17 | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş | MS | 22 Aralık

Benim anlamadığım o pozisyonda faulü cücü kendi gördüğü halde devam ettirdi, pozisyon geçeli 20 saniye sonra gol olunca nasıl iptal verebiliyor. Ozaman gollerden önceki ta ebesinine kadar pozisyon geri gdelim bir şekilde faul maul buluruz her golü iptal edersin. Bunun kuralı nedir. Faul için kaç saniye geri gidilebilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlis takima tac ve köse vurusu verilirse bakilmiyor VAR da.

Öyle olsa bize Fenere karsi verilen köse vurusunuda geri alirdi hakem.

Ben 2:0 geri almasinda hic hata görmedim. Öyle öküz gibi topsuz alanda hareket yaparsan tabi foul olur.

Ama Diagnenin kartini niye geri almadi anlamadim
Pozisyon geregi yapilan bir faul ve sonucu olarak gorulmus bir kart olsa geri aliyor . Fakat disiplin sucu buradaki ve kart geri alinmaz .

Benim anlamadığım o pozisyonda faulü cücü kendi gördüğü halde devam ettirdi, pozisyon geçeli 20 saniye sonra gol olunca nasıl iptal verebiliyor. Ozaman gollerden önceki ta ebesinine kadar pozisyon geri gdelim bir şekilde faul maul buluruz her golü iptal edersin. Bunun kuralı nedir. Faul için kaç saniye geri gidilebilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyun başladıktan sonra karar geri alınmaz zaten.Kale vuruşu taç maç vb. en fazla oraya kadar gider.

20 dk.önce Kasımpaşa’lı oyuncunun eline çarpmaya benzer bir durum olmuştu.Sekiztaş’ın lehine penaltı olabilir.Derhal VAR sisteminin devreye girmesi lazım.

koitanın acilen futbolu bırakıp kabilesinde aslan avlaması lazım

Ikincisi , bir futbolcu oyuncu giyim ve techizatina dahil olmayan bir objeyi bu sekilde takamaz , formasini cikaramaz , serdar in yaptigi gibi topu hakeme firlatamaz

Cunku bunlar disiplin ihlalleridir ve "gol verildigi icin sevindim , madem gol iptal , o zaman kartim da iptal" deme hakkin yok

Eger bu kart ornegin su sekilde olsaydi , bir oyuncu penalti yapti diye sari kart ile cezalandirdi hakem , inceledi bakti penalti yok , haliyle faul de yok , haliyle sari kart da yanlis , haliyle ikinci sari karttan kirmizi da yanlis , adamin yaptigi faul , gordugu ikinci sari ve ondan kaynakli kirmizi kart da iptal olur

Ama bir oyuncu penaltiya itiraz ederken kart gorur , var sonucu itirazinda hakli cikip penalti iptal dahi olsa , o kart iptal olmaz

Cunku bu disiplin cezalari oyun ici kararlardan bagimsizdir

Iyi sut cekti. Besiktaslilar da öküzün tirene baktigi gibi izlediler

Adriano haftalar sonra kart gördü inanılmaz nasıl oldu acep

Adriano nihayet cezali oldu.Bizim macta ve Ts macinda yaptiklarindan sonra coktan cezali olmaliydi

Geri
Üst Alt