STSL 18/19 H:17 | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş | MS | 22 Aralık

Samimi söylüyorum ikinci yarı 5 olur. Beşiktaş o kadar kötü ki. Üstüne üstlük 2 oyuncu değişikliği hakkı da doldu Şenol'un.

Beşiktaşin anlamsiz ortaları dışında bir atağı yok

sikimsonik caner
Samimi söylüyorum ikinci yarı 5 olur. Beşiktaş o kadar kötü ki. Üstüne üstlük 2 oyuncu değişikliği hakkı da doldu Şenol'un.

reis tinercilerin erzurum maçı vardı ligin başlarında. erzurum 5'lik yapacaktı ikinci yarı 2-1 yenildiler. gerçi kasımpaşa daha tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

bjk maclarinda 3. kez oluyor
2 lehine 1 aleyhine
3u de bence asiri sacma
ve football'a AYKIRI
neyse
COYP

Bir de dikkat ediyorum yenilen takım kimse o takıma karşı daha hassas ve duygularını onarmak istercesine kararlar veriyorlar. Kazanan takım aleyhine birçok hata oluyor bakmıyorlar öyle durumda. Büyük saçmalık. Hakemlerin görevi duyguları onarmak değilki görevini yapmak. Skor ne olursa olsun, takımlar kim olursa olsun Var'a bakılmasının bir standartı olmalı.

Bjk nin golune gelince , su sorulabilir , ayan beyan el var neden macta gorup calmiyorsun

Burada hakemlere tavsiye su , emin de olsan insan sasar yanlis gorebilir , o yuzden bekle oyun dursun (gol olursa) , zaten el varsa izler iptal edersin

Ama sen top kaleye girmeden oyunu durdurur iptal edersen , devaminda gol olsa bile , var sistemiyle golu veremezsin cunku duduk caldigi anda oyunu durdurmus oluyorsun

(Orn rize macindaki musleraya faul olan rize golu , ya faul degilse ? Fauldu gerci ama ya olmasaydi , o golu vermen mumkun degil cunku top kaleye girmeden duduk caldin)

Bunu da yazalim , baska soru var mi ?

..
e18e2d4a33801cbfdf2c19cd4f1f794a.jpg

Geri
Üst Alt