STSL 18/19 H:17 | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş | MS | 22 Aralık

Yalniz VAR kesinlikle insan hakemlerden daha tehlikeli ve katiyyen cozum degil

Cozum robot hakemler, total otomasyon; yahut insan faktorunu "futbolun ruhu" diyerek korumak PL usulu

Kasimpasa 3 puan almasi icin en az 1 daha gol atmali.

Yalniz VAR kesinlikle insan hakemlerden daha tehlikeli ve katiyyen cozum degil

Cozum robot hakemler, total otomasyon; yahut insan faktorunu "futbolun ruhu" diyerek korumak PL usulu

Var keşke gelmeseydi, biz bokunu çıkardık

Normalde ''Adalet'' olması gereken bir sistem ama biz tam tersini kullanıyoruz :D

Kasimpasa 5 tane atip garantiye almali

Var keşke gelmeseydi, biz bokunu çıkardık

Normalde ''Adalet'' olması gereken bir sistem ama biz tam tersini kullanıyoruz :D

Ne yalan soyleyeyim ben burada tepk gosterildigi kadar kotuye kullanildigini dusunmuyorum ama cok net sekilde kotuye kullanilmaya gebe ve bunun ipuclarini da veriyor. Yani ben su haline sukrediyorum acikcasi.

Dunya Kupasi'nda belliydi VAR'in yalan oldugu o zaman da bazen vardi bazen yoktu, boyle bazen var olup bazen yok oldugu muddetce problem olacaktir.

Maç böyle biterse Beşiktaş maç fazlası ile 6. sıraya inecek. :D

+6 averaja düşeceği için.

Bu sisteme uefa direnmeye calisti , once gundemde degil dediler , sonra tartisilabilir dediler , sonra yakin bir gelecekte gecilecek dediler , sonra seneye geciyoruz dediler

Ve en son , seneyi de beklemiyoruz , bu sezon eleme turlarinda baslatiyoruz sampiyonlar liginde dediler

Sampiyonlar liginde video hakem kullanilmaya baslayinca cizgi hakemleri kaldirilacak mi ?

Geri
Üst Alt