Aytaç salağı o pozisyonda atsaydı golü çok tedirgin olacaktı yine fenerliler.Doğru düzgün bişey oynadıkları yok.Bursa leş gibi zaten pas yapamıyolar doğru düzgün.

Tunay Fener savunmasıyla dalga geçti resmen ilk yarıda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aytaç malına ES-ES te oynarkende ayar oluyordum hala da ayar oluyorum bir insan kendisini hiç mi geliştiremez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende katılıyorum Trabzon ve Bursa bunların karısı konumunda yıllardır

Umut Nayir ve Aytac rezalet . Latovlevici de oyle . Sakho Furkan ve Lima girmeli .

Mac oncesinden beri diyorum fener alir diye.Lato Ceju copleri Serkan zurnacisinin favorisi Umut Nayir kazmasi.Bu kazmatorla harmanlanmis bi ekibin puan almasi mumkun mu?

Bursa'da topun ayağa yakıştığı tek topçu yok.

Fener bu maçı kazanırsa ligde 4.galibiyeti olacak 2 tanesi bursa.Bir samet klasiği.Beyinsiz moron.

Fener'in atakta heyecanlandi Cuneyt 30 saniye erken bitirdi .

Cuneyt cakir hareket yapiyordu Volkana cabuk ol zamani durdurdum diye ama 50:30'de bitiriyor ilk yariyi 6 dk verdikden sonra xD

Sakho vardı bunlarda, yedek oturuyor. Şu sahadaki Umut Nayır denen çöpten kötü oynama ihtimali yok. Samet Aybaba ne yapmaya çalışıyor acaba? Yusuf Erdoğan da oynar şu leş kadroda.

Bursaspor bu arada sanki son dklar oynaniyormus gibi oynuyorlar. Uzun toplarin hepsini Skrtl kazaniyo yav

190 lık skrtelin üzerine 20 tane şişirme top yaptı herifler.

+6

Cüce Volkani uyariyor

Ilk yariyi '50:43de bitiriyor

Welcome to Matchfixers season volume 2

Geri
Üst Alt