Konya deplasmanı gibi tek gole yatıp oynamadan alacaklardı.İyi oldu

bu forumda sadık ve nötşatter serdar aziz'den iyi stoper diyolardı ahdashdıoasdhulıqwhdwqbdluıhasbödbkjd

Şikeciler zorlu deplasmanda 1 puan çıkardı kümede kalmak için önemli bir puan

Ersun hocam be geldi ve feneri şaha kaldirdi.

Dünya üzerinde böylesine şanslı bir takım yoktur. 5 6 olacak maç 1-1 devam ediyor.Balınıza sokayım!

Rıdvanı aç

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

63de3e81945d6f5ef859eac717bfe772.jpg

Mission Completed.

18 maç 3 galibiyet ne lan :asd::asd::asd:

Rizede kazanmis bugun :asd: Fenerbache dua etsin 1 puan alabildiler. Bu kadar berbat bir futbol gormedim ben

Vay arkadaş şu maçın 1-1 bitmesi mucize. Golü neden izletiyor bu var odası? Ne hakkında bir şüpheleri var sanki sırf Fener'e hakem hakkında konuşma fırsatı doğurmak amaç anlaşılan şu maçta hakem değil nasıl fark yemediklerini konuşmalılar her akşam bu akşam oldukları kadar şanslı olmayacaklar çünkü.

samet aybaba ve diger türk hocalarin en büyük problemi söyle maclarda ilk yari durdurup ikinci yari top oynatmak. arkadas sen sagda solda tunay latoleciyle baslamayip iki tane adam gibi kanat oyuncusu koysan maci döve döve 3-4 farkla alirdin. sakho gibi bi forveti yedek bekletmenin bir anlami yok, umut ptt topcusu öküzün teki. samet hocaya güvendim ama güvendigim daglara kar yagdi gercekten helva gibi bi rakip karsisinda 3 puan alamamanin mazereti olamaz.

Cuno o golu nasil verdi inanamadim.Kesin iptal eder dedim.

Geri
Üst Alt