STSL 18/19 H:18 | Trabzonspor 2-4 Başakşehir | MS | 20 Ocak

Önümüzdeki 2 maç çok kritik. Bizim yönetim hala 2 tane forvet alacak. Ulan Haziran’dan beri sayarsak 7 ay oldu 7 ay! Vasıfsız herifler, utanmıyor musunuz emir mi aldınız bir yerlerden bu kadarını anlamak güç

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim dört yediğimiz yerde ellerini kollarını sallaya sallaya dört attılar. İçim acıdı

İBB lerin en önemli özelliği, teknik kalitesi yüksek çok oyuncu olması nedeni ile iyi pas yapıp top çevirmeleri.

Lakin kadro çok yaşlı, 38 lik Emre 90 dakika oynadı, sorsan kadroları geniş.

2. Yarının ortalarına doğru yer kapma savaşı kızışmaya başlasın, patlatırlar bunları.

Ama bizim bunları sahaya gömmemiz şart oğlu şart.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kasimpasa ve malatya ile ikincilik mücadelesi verdigimiz ortamda sampiyonluktan söz etmek hayalcilik olur. 0 forvetle anca 2.olursun.

totem motem ne gerekiyosa yapalım.liderliği aldıgımız an forumdan tüymeye hazırım

basaksehire önde basıp hataya zorlayacaksın ve hucumda çizgiye ineceksin bu kadar basit

Halil Umut Meler ince ince ustaca dogradi

TS sokacakti yoksa, Pereira sarisi ve ilk 20 dakikada calinan fauller bitirdi maci

Trabzondan bir cacık olmayacağını söylemiştim kadro olarak arada dağlar kadar fark vardı sabaha kadar oynansa Basak alırdı.

trabzonda yenemediyse kimse yenemez artik bunlari

Haftaya muptezel cagne de yok. Ne balli bu serefsizler yaw.

Trabzondan bir cacık olmayacağını söylemiştim kadro olarak arada dağlar kadar fark vardı sabaha kadar oynansa Basak alırdı.
FTHwaUE.gif

Neyse hamsiler için büyük gelişme. Bu seneki şampiyonluk hayallerini en azından devre arasına kadar götürdüler.
Normalde şampiyonluk diye başlarla 6-7. haftada havlu atarlardı.

Bi 10 sene sonra falan artık son haftalara taşıyabilirler bu istikrarla.

Geri
Üst Alt