- 29 Ocak 2011
- 45.766
- 17.244
- 2.748
Ankaragücü
Rize
Akhisar
Asıl akhisar düşmez be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankaragücü
Rize
Akhisar
Beyler lütfen bjk'yi kötülemeyin, erzurum'u övmeyin hiç gerek yok tadımız kaçmasın.
cabamızın adı GalatasarayBeyler lütfen bjk'yi kötülemeyin, erzurum'u övmeyin hiç gerek yok tadımız kaçmasın.
Mehmet Özdilek kargalardan ne zaman puan almış...
Boşuna beklemeyin fark olur...
Dakika kaç.korkudan bakamıyorum uğursuz gelmesin diyeMaçı izlemeyen varsa açıp izlesin hahahhahah![]()
Benim demek istedigimde oyunculara tifilda olsa sans vermek lazim vucut calisarak halledilebilir birsey once cesarek depolansin bu veletlere sonra hocalari calisma programiyla fit hale gelirler. Ozan gecen sene kürdan gibiydi dogru çalışmayla defans oyuncusunun olmasi gereken vucuda geldi. Orta saha oyunculari birazda vucut yapmamasinin sebebi cevikliklerini kaybediyorlar. 4-5seneye yayilmis bir sekilde calisip vucutlari otura otura gelismeliBelhanda'yla alakalı fikirlerimi merak ediyorsan önceki mesajlarımı inceleyebilirsin. Bana göre hemen şu dakika satılmalı.
Tıfılın aldığı paraya karşın iyi katkı verdiğine tabii ki katılıyorum. Ama fizik olarak yetersiz göründü gözüme.
78Dakika kaç.korkudan bakamıyorum uğursuz gelmesin diye
Eskidendi o yatma olayi.
Antalyasporun basindayken paso yeniliyordu Besiktas'a zaten, bir kupa maci haric hep yenilgi aliyordu. Antalya dan gittikten sonraki istatistikleri fena degil aslinda böyle bir herif icin.
7 macta 1 galibiyet 4 beraberlik 2 de yenilgisi var.