GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
11/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Galatasaray taraftari olarak herzaman kendi gobegimizi kendimiz kesmeyi felsefe edinmistik. Ama su an ki durum ve Akhisarlardan medet falan beklemek bana agir geliyor.. fazla umitlenmeyelim arkadaslar

Aksine her sampiyonlukta rakiplerimize celme takilmasini bekledigimiz maclar oluyor ki gecen sene Basaksehir'le birebir benzer sacma maclarda puan kayiplari isteyerek izledik ve bu puan kayiplari yasandi da

Dunyanin her yerinde sampiyonluga giden yolda rakiplere takilacak celmeler elzemdir

80+ puanla sampiyonluk devri sona erdi bu sezon herkes herkesi yenebiliyor 70 puan bile gerekmeyebilir sampiyonluk icin bir ihtimal

Ayrica mizacin cok negatif forumdas surekli ortami karanliga surecek memnuniyetsizlik olusturacak mesajlar atiyorsun

Gomis gittikten hemen sonra acmissin hesabi boyle Agustos sonu hesap acmis 5-10 uye var ne hikmetse her seyden memnuniyetsizler umarim bu sadece tesaduftur

Medipol Başakşehir XI: Mert, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, Emre, İrfan Can, Visca, Mossoro, Arda, Robinho.

4-5 :0 alir Basak

Yallah cinler yallahhh
Kışkış cinler kış kışşşşşşşşş
Yallah cinller yallahhh
Kışkış cinler kış kışşşşşşşşşş

Aksine her sampiyonlukta rakiplerimize celme takilmasini bekledigimiz maclar oluyor ki gecen sene Basaksehir'le birebir benzer sacma maclarda puan kayiplari isteyerek izledik ve bu puan kayiplari yasandi da

Dunyanin her yerinde sampiyonluga giden yolda rakiplere takilacak celmeler elzemdir

80+ puanla sampiyonluk devri sona erdi bu sezon herkes herkesi yenebiliyor 70 puan bile gerekmeyebilir sampiyonluk icin bir ihtimal

Ayrica mizacin cok negatif forumdas surekli ortami karanliga surecek memnuniyetsizlik olusturacak mesajlar atiyorsun

Gomis gittikten hemen sonra acmissin hesabi boyle Agustos sonu hesap acmis 5-10 uye var ne hikmetse her seyden memnuniyetsizler umarim bu sadece tesaduftur

Arkadasim, neyi ima ettigini bilmiyorum. Acik yazarsan cok memnun olurum. Nerede ve nasil memnuniyetsizlik iceren mesajlar paylastim, ornek verirsen ona gore cevap vermeye calisirim.

Hem bu mesajimda ne kotuluk vardi anlamadim. Bos puan kayiplari yasadik ve suan bunun acisini yasiyoruz. Kendi gobegimizi hep kendimiz kestik dedim. Gecen sene Fatih hoca bu cumleyle sampiyon yapti bizim takimi.

Beni aydinlatirsan sevinirim.

Geçen sezonda böyle şampiyon olduk rakiplerin maçları her zaman önemlidir 80 90 puan yapacak değiliz ya.

Ben bos puan kayiplarina ithafen yazdim bu yazimi. Kendi kendimizi zor duruma soktuk birkac bos puan kayiplari yuzunden. Gerektigi vakit buyuk takim felsefesini sahaya surmeli diyorum. Ayni gecen sezon son haftalarda oldugu gibi. Bende sizin dediginizi diyorum, artik hersey zorlasti ve bu yuzden her puan cok onemli. 2-0 lardan puan vermemeliyiz diyorum.

Geri
Üst Alt