GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 19

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
19/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Daha mayısı görmeden diğer takımı şampiyon ilan edenler taraftarlığını sorgulamalı. Puan farkı 8 olsa dahi henüz çok erken..

İbb bu ligin çok üstünde bir takım.

4 büyükleri geç herhangi bir Anadolu takımı bunlardan puan alması futbolun mucizesi olur ve puan farkı olmuş 8.

Son 14 maç.

İmkansız değil ama şampiyonluk şansımız çok çok zor bence. Dün Alanya'da kaybetmiş olduk bence. İkincilik de önemli bu arada

BŞ de herkes ne yapacağını çok iyi biliyor. Rölanti oyunla hiçbir takım kolay kolay yenemez bunları. Çok yüksek tempoyla, nefes aldırmayacak şekilde pres yapmak lazım ki onu yapabilecek az sayıda takım var ligimizde...

Başak iyi oynuyor maç başından beri.

Zaten ilk 15 dk'da Visca 2-3 tane kaçırdı. Skor normal.

Burdan sonra ufak çaplı bir mucizeye ihtiyacımız var. O da çok kolay görülen bir şey değil. Gerçekçi olmakta fayda var.

akhisar kırmızıyı yer iyice yatışa geçerler kasmadan 3 puanı alıp geliyolar,transferlerde oldu hoca bi düşünsün neden böyle oluyo diye biz neden 2 pas yapamıyoruz atak yapamıyoruz diye..

33.hafta şampiyonluğu garantilemiş olarak çıkacak Başakşehir mi.. Ölelim daha iyi.

Daha kutlamalarda protokolde oturan Erdoğan'a selam ve teşekkür gönderecek Göksel'i göreceğiz. Ne olur 6 aylığına beni dondurun. Bunları görmek istemiyorum.

Ima ettigim bir sey yok acikca yazmisim iste, anlamadigin ya da yanlis anladigin bir sey varsa cekinmene gerek yok soylersen cozebiliriz.

Bu mesaj ic karartici cunku bu tarz puan kayiplarini ilk defa yasamiyoruz. Daha evvel de yasadik ve buna ragmen sampiyon olduk. Gecen sezon mesela daha ikinci yarinin basinda Sivas ve Kasimpasa deplasmanlarinda art arda maglubiyetler aldik. Kume dusmesi kesinlesmis gibi olan Genclerbirligi deplasmaninda yine maglubiyet aldik. Sonucta ikinci devrede de puan kaybi yapacaktik, bu hakkimizi erkenden kullanmis olmak sampiyonlugumuza engel degil.

Basaksehir mesela asiri surpriz bir puan kaybi yasadi Sivas'a karsi evinde o surecte. Yine Alanya deplasmaninda resmen dagildi, iceride Fener'e yenildi vs. Hatta Fenerbahce - Basaksehir - Besiktas uclusuyle yaristik ve bu uclu arasindaki maclar hep istedigimiz gibi bitti, biri bile farkli bitse sampiyon olamayacaktik.

Kime sorsan bu maclardan evvel Goztepe ve Alanya deplasmanlarini ust uste oynayan takimin transferlerden oturu calkantili bir surecten gecerken bu hakemlere ragmen 4 puan almasi fena degildir diyecektir. Goztepe iceride Fener'i ve Besiktas'i yendi, Alanya ise Trabzon'u yendi ve Besiktas - Basaksehir ikilisiyle berabere kaldi. Basit deplasmanlar degildi bu deplasmanlar, ki bu ligde basit deplasman yok zaten.

Merak etme, firsat yine elimize gelecek ve kendi gobegimizi kendimiz kesme firsati dogacak. Yine gecen seneki gibi Kadikoy deplasmani disinda butun buyuk maclari iceride oynayacagiz, hepsini de kazanacagiz sampiyon olacaksak eger.

Diger negatif mesajlarina gelecek olursak "Serdar Aziz ne yapti ki siz 10 bin liraya avuc yalarsiniz" muhabbeti, nobette son saatlerde atilan "Yonetime kufredemeyecegiz maalesef" ve "Alan - Tetteh geldi mi" tarzi postlar, Diagne'ye copmus gibi davranman ve kazik demen ilk etapta aklima gelenler. Arastirirsam daha fazla seyler cikar. Bu konuda tehlikeli bir adamimdir. Kimin ne dedigini iyi hatirlarim.

Eyvallah. Ben bu konu altindaki mesajimi kolay ve gereksiz puan kayiplarina ithafen yazmistim. Cok basit puanlar verdik bu sezon ve bu bizim buyuk takim felsefesine ters bir durum. 2-0 lardan puan birakmanin acilarini ve sancilarini maalesef suan yasamaya basladik. Umarim ilerde telafisi mümkün olur ve yine sampiyonlugu gogusleyen taraf oluruz.

Benim foruma Gomisin gitmesinden sonra gelmem mevzusu.. Dogaldir ki transfer sezonlari sırasında haberleri biraz daha dikkatli takip ederiz ve oradaki heyecan bir baska olur. Bende yaz transfer doneminde icimdeki heyecani renktaslarla paylasmak icin bir forum aradim ve burayi buldum. Bircok yazilarimi hatirliyorsun, bu cok guzel. Ozaman en basta aslantepe.biz sitesindenden de buraya geldigimi belki okumus olabilirsin. O forumda katilim cok az oldugu icin arayisa girdim ve burayı buldum. Cok ta memnun oldum buradaki ortamdan. O transfer sezonu Gomisin gitmesi bir detaydir ve benim katilimimla alakali degildir. Ben sadece karakter icabi realist olmaya calisirim ve beklentiyi dusuk tutarim ki, ilerde buyuk hayal kırıklığı olmasin. Ha beklentimin uzerinde bir olay olursa bak ozaman bendeki keyife. En az sizler kadar bende bu renklere olduğu kadar gonul verdigimi belirtmek isterim.

Eski negatif yazilarima gelirsek..
Serdar konusu: ben sadece bu Serdarin davranışlarının bircok faktor sebebinden olabileceğini belirtip, profesyonellik/parasal konu uzerinden konuştum. Ha bunun yaninda karaktersizmi? Evet.. Galatasaraya edilen kufure alkis tutmak benide çileden cikartti.

Yonetime kufredemeyecegimiz maalesef yazısıda ironiydi renktas. Nasil patlama durumuna geldigimizi sende biliyorsun transfer sezonunda. Zaten bu yazimada birkac begeni geldi ve arkadaslarin ironi yaptığımı anladı.

Diagneya hicbir zaman çöp demedim. Turkiyenin orta halli bir takimindan gelen forvet gozuyla baktim, evet. Cunku ondan once Pato, Alanlardan bahsetmistik. Diagne hakkinda bilgim olmadığı icin buradakilere acikca sordum nasil bir oyuncudur diye.

Alan ve Tetteh olayida yonetim hakkinda yaptığım ironi ile aynidir. O gunlerde renktaslar 'bugunde Alani transfer ettik' gibi sakalar yaparken bende aynisini yapmistim.

Renktas, lutfen arkasinda kotu birsey arama. Sen nekadar bu renklere asik isen, bende oyleyim. Hastanede iş sırasında bile forumu takip edecek kadar seviyoruz bu takımı. Zamanla dahada tanisip birbirimizi anlayacagiz :)

Geri
Üst Alt