Ege Can Erbay
10 Numara!
Akhisar birinciyi atsa ikinci gelir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.cümlenin başı ile sonu arasında uyuşmazlık var.Hersene şampiyon olacağız diye bişey yok yorumuna katılmıyorum.Hersene niye niye olmayalım.Olalım.10 sene biz olalım.
İyi madem hersene şampiyon olunacak diye kural yoksa boşu boşuna kasmasaydık transfer falan.Nasıl olsa hersene şampiyon olacağız diye bişey yok.
Şuan 2011 sezonunda oldugu gibi göz göre göre bi takım kollanıyor.Maddi manevi destekleniyor.Dün alanyada iyi oynarız kötü oynarız Ndiayenin pozisyonu net kırmızı kart.Belhanda yapsa anında atarlardı.Bugün ibb golü faul ile atıyor.Bi yerden alıyorlar bi yere veriyorlar.
Napalım bu senede böyle oldu diyerek sesimizi çıkarmazsak seneyede fener e yaparlar beşiktaşa yaparlar.
%100Hala yok ic sahada 2-0'dan mac yok FTor yok bilmem ne
Hakem yonetimi her hafta bir takimin lehine, bir diger takimin aleyhine olursa sampiyonluk yarisi boyle olur tabii
Saglam yalamak ile meşgul.Bu yorumcu ne ayak
%100
Tamam hoca hatalar yaptı, tamam yönetim şöyle böyle vs hepsine eyv ama bu sezon baya bildiğin biçtiler bizi. Bütün bu olumsuzklara rağmen hakkaniyetli bir lig olsaydı şu an en kötü ihtimalle puan puanaydık veya 1-2 puan önde liderdik.