GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 27

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
27/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Bu lig artık iğrenç olmaya başladı.

Siyasetin eli olduğu sürece bu lig izlenmez bir hal alıyor her geçen gün. Hepsi satılmış hakemlerin. VAR mar hikaye !

cümlenin başı ile sonu arasında uyuşmazlık var.Hersene şampiyon olacağız diye bişey yok yorumuna katılmıyorum.Hersene niye niye olmayalım.Olalım.10 sene biz olalım.

İyi madem hersene şampiyon olunacak diye kural yoksa boşu boşuna kasmasaydık transfer falan.Nasıl olsa hersene şampiyon olacağız diye bişey yok.
Şuan 2011 sezonunda oldugu gibi göz göre göre bi takım kollanıyor.Maddi manevi destekleniyor.Dün alanyada iyi oynarız kötü oynarız Ndiayenin pozisyonu net kırmızı kart.Belhanda yapsa anında atarlardı.Bugün ibb golü faul ile atıyor.Bi yerden alıyorlar bi yere veriyorlar.

Napalım bu senede böyle oldu diyerek sesimizi çıkarmazsak seneyede fener e yaparlar beşiktaşa yaparlar.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Savasacaksin illaki savasma diyen yok ama olmayinca da ne yapacagiz yani zamani geri mi alalim futbol teroru mu cikaralim.
Adamlar kollaniyor bizi eziyorlar degistirebiliyor musun? Degistiremiyorsan bana yukselmenin anlami yok.

Fenerbahcenin bu halde olmasinin sebebi de bu zihniyet. Her sene şampiyon olmak zorunda degilsin ama ilk ikide olmak zorundasin.

Turkiye liginde sampiyonluk bana gore fantazidir amac sampiyonlar ligine gidip dunya devlerina kafa tutmak. Bu hadi 1 senede yapalim olsun bitsin denilecek bir is degil bu kulup dursun doneminde dibe cekildikce cekildi gecen seneki sampiyonlugumuz goz boyadi boyle olacagi belliydi aslinda az biraz zaman vermek gerekir.

Hep ayni is. Basaksehirin oyuncusu net kart gormesi gerekir hakem vermez ve avci hemen o oyuncuyu cikarir sistem hep ayni. Got korkusundan veremiyorlar kartida duzen bu sonra biz 2. olup s.ligine katilmak basarisizlik diyince rerererororo

Hala yok ic sahada 2-0'dan mac yok FTor yok bilmem ne

Hakem yonetimi her hafta bir takimin lehine, bir diger takimin aleyhine olursa sampiyonluk yarisi boyle olur tabii

Hala yok ic sahada 2-0'dan mac yok FTor yok bilmem ne

Hakem yonetimi her hafta bir takimin lehine, bir diger takimin aleyhine olursa sampiyonluk yarisi boyle olur tabii
%100

Tamam hoca hatalar yaptı, tamam yönetim şöyle böyle vs hepsine eyv ama bu sezon baya bildiğin biçtiler bizi. Bütün bu olumsuzklara rağmen hakkaniyetli bir lig olsaydı şu an en kötü ihtimalle puan puanaydık veya 1-2 puan önde liderdik.

Top oynuyan takim Akhisar ama 2-0 onde olan Basaksehir bu mu sampiyon yapmaya calisilan takim.

Yaziklar olsun kimsenin eli olmasa bu takim sampiyon filan olamaz.

Ulan azıcık şanslı olsak, kalecimiz olsa bunlara sampiyonluk mu verirdik? Neyse ben onu bunu bilmem ASY'de bunları laciverde boyarız biz

Başakşehir satılırsa daha kötü.

Hem hakemler ve siyaset eliyle kollanacaklar hem de dünya kadar para gelecek.

O zaman hiç baş edilemeyecek bir kulüp olur.

%100

Tamam hoca hatalar yaptı, tamam yönetim şöyle böyle vs hepsine eyv ama bu sezon baya bildiğin biçtiler bizi. Bütün bu olumsuzklara rağmen hakkaniyetli bir lig olsaydı şu an en kötü ihtimalle puan puanaydık veya 1-2 puan önde liderdik.

Ve isin gercekten uzucu olan tarafi kenetlenin baska GS yok falan full fos cikti

Taraftar sindi resmen

Demek ki Galatasaray aleyhine kararlar ver sacma sapan cezalar dagit bu camia komple cokusun esigine geliyormus

Bazilari vizyonculugundan, bazilari Terim nefretinden, bazilari yonetim nefretinden ve bazilari da maclari izlemediginden / ligi takip etmediginden oyuna geliyorlar resmen

Neticede hakem yonetimini konusan yok ne televizyonlarda ne burada. Allah'tan Erman Toroglu var. O da gecen gun yoktu ameliyat olmus guya niyeyse inanmadim ben bu ameliyat olayina bence ASpor dinlendiriyor oyunu bozmaya kalktigi icin

Geri
Üst Alt