GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 32

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
32/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Bursa
Malatya
Konya
Rize
Beşiktaş
Sivas
Biz

Bunlarda puan kaybetmeleri bence olası ama biz 14 maçta kaç toplarız orası da büyük soru işareti

Bjk'nin biz şampiyon olmayalım diye yatması muhtemel.Geriye söylediğin maçların hepsinde puan kaybetmeleri lazım ki yetişebilelim.Bizim 14 maçta 11g 2m 1b alıp en fazla 70 yapabileceğimizi düşünüyorum.70 yaparsak başarıdır bence.

Bjk'nin biz şampiyon olmayalım diye yatması muhtemel.Geriye söylediğin maçların hepsinde puan kaybetmeleri lazım ki yetişebilelim.Bizim 14 maçta 11g 2m 1b alıp en fazla 70 yapabileceğimizi düşünüyorum.70 yaparsak başarıdır bence.
70 bence de bizim maksimumuz.

Başak'ın moraliniz bozacak bir şeyler olması lazım, cezalı olur, başka bir sıkıntı olur.

Beşiktaş ve Fenerin durumu ortada zaten, biz de iyi futbol oynamiyoruz üstelik üc kulvarda forvetsiz mücadele ettik, yani başak bu sezon şampiyon olamassa bundan sonra zor bulur böyle tabloyu bidaha. Yariş devam ediyor, bizim elimizde herşey, başak illa puan kaybedecektir, biz napacaz o önemli, adamlar şampiyon olursa haksız da olmamiş olurlar sonucta

Ülkede insanlar oy verirken tuttuğu futbol takımına değil de ceplerine bakıyor. O yüzden oy kaybettirir diye düşünenler seçim günü üzülmesin.

lig bitti geçmiş olsun haziranda en geç araplara satılır operasyon başarıyla sonuçlanır ama bu kokuşmuş sisteme kızamıyorum tamamen bizim aptallığımız bunların şampiyon olması saçma sapan puan kayıpları vs vs

Bunlar Araplara satılırsa bizim kulüpler bir daha gün yüzü görmez. Her sene Başakşehir şampiyon olur yapacağı iyi transferlerle.

Yav sende çok koşmuyorlar falan ayağına iyi şut çeken, skor üretme potansiyeline sahip adamları göndermeseydin böyle olmazdı. Mallığı yapanlar belli de neyse dokunulmaz adamlar bir yerde. Frikikten gol atmıyoruz, duran toptan doğru dürüst atmıyoruz, koca takımda uzaktan şut çekebilen 1 oyuncu yok. Biz nasıl gol atalım ki zaten? Adamlarda 50 tane varyasyon var bir yerden tıkıyacaklar illaki. Bizde anca penaltı noktasına getir biri atsın. Dün 50 tane böyle pozisyon yakaladık şut atan 1 tane adamımız olsaydı zibilyon tane fırsat geldi ama yok.

İç sahadaki o performansımızı bozmamak lazımdı sadece o performansla yine şampiyon olabilirdik.

Hakem, siyaset geçtim adamlar ligdeki en dengeli ve istikrarlı takım, biz geriye düştüğümüzde bile karakter koyamıyoruz maçlara.

hangi arab taraftari olmayan takimi satin alir anlamadigim bu .
Bol bol bunlardan götürürüz tribünlerde
Screenshot_20190203-171626_Google.webp

Aynen.

Başka türlü şampiyonluk imkansız.

Başak ın 3-4 maçta beraberlik ve kaybetmeleri muhtemel. 10 maç net kazanırlar.

Bizi de 14 te 13 kurtarır ancak. Bu da büyük bir kenetlenme ile olur. Hakem vs. dinlemeden deplasmandan demeden kazanmalıyız.

Erzurum Başşak maçında puan kaybı olsun

Biz tsyi yenelim sonra gör nasıl gaza geliyoruz sadece 1 maç takılmaları gerekiyor kekoların devamı da gelicek zaten kek takımlarla oynadılar artık zorlu takımlar geliyor.

İç sahadaki o performansımızı bozmamak lazımdı sadece o performansla yine şampiyon olabilirdik.

Hakem, siyaset geçtim adamlar ligdeki en dengeli ve istikrarlı takım, biz geriye düştüğümüzde bile karakter koyamıyoruz maçlara.
adamlara ne hakemler ne federasyon dokunuyor. fener ve bjk zaten iyi değildi bize bi hakem operasyonu bi ceza yağmuru sonucu çelmeyi taktılar ve herifler kopup gitti.

adamlara ne hakemler ne federasyon dokunuyor. fener ve bjk zaten iyi değildi bize bi hakem operasyonu bi ceza yağmuru sonucu çelmeyi taktılar ve herifler kopup gitti.
Fener maçını diyorsan oyuncuların aldıkları cezaları ben çok abartı bulmuyorum.

Hatta Terim dışında kimseye abartı ceza verilmedi.

Geri
Üst Alt