GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 22

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
22/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Vay babo gitti şampiyonluk
Screenshot_20190203-164357_1.webp

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha çok sular akar bu köprünün altından. Büyük maçlarda görücem ben bunları. Arda'ya gittikçe daha da gıcık oluyorum bu arada. Geçen sene son haftalarda bunları evire çevire yendiğimiz maçta hazımsızlığından kırmızı kart görmüştü.

ben fark kapanır demiyorum ama daha 14 maç var ve bu 42 puan demek

şimdiden pes edip gitti demek neyine yarıyor? ezikliğin dibidir bu

%99 bitti abi. Başakşehir bizim maç dahil maksimum 12 puan kaybeder. Bizim Başakşehir maçını kazanarak maksimum 4 puan kaybetme hakkımız var. Bu bana imkansız geliyor.

Visca konusunda bir yanlış anlaşılma var bence.

Evet adam bireysel olarak çok iyi yıllardır.

Ama Başakşehir sahaya çıkınca kazansa da kaybetse de birşey oynamaya çalışıyor.

Maçlara bakınca sahada belirli bir formasyonla, çizilmiş setlerle hücum eden tek takım.

Visca da bu setin parçası ve merkezi. Bu yüzden çok iyi.

Mesela son 1 senedir ne oynuyoruz birimiz anlatabilir miyiz?

Kazanmak kaybetmekten öte bu takım şöyle oynuyor diyeceğimiz özelliğimiz nedir?

Yahu tamam da adamlara 3 haftadır o kada güzel denk geliyor ki

trabzon deplasmanına gittiler orta sahasındaki 2 adam sosa onazi yoktu ustüne tek aternatif kucka iki gün önce satıldı..
Geçen hafta kasımpaşa'da diagne ve veysel sarı oynamadı..
Bu hafta adamların 2 stoperi cezalı 2 stoperi de sakat yani 4 stoperin hiçbiri yok.Mecburen sağ bek lopez ve orta sahanın en sağlam adamı sisokko stoper oynuyor..

Gerçekten çok iyi denk geldi adamlara..

Bu başakşehire gelince her tarafını açıp gelin gol atın diyen kulüpler alayınız küme düşsün bize de çelme taksa da Alanya'ya helal olsun bize oynadığı gibi oynamıştı başak maçında yalaka kulüpler topunuzun varya aman başımıza iş gelmesin diye takımı oynatmıyor.

Şu yıkık halimizden uzaklasmamız lazım. Hani sampiyonluk gitti bizim icin sezon kapandı diye bisey yok. Galatasaray 2. De olabilir neden sampiyon olamadıgımız sezonlarda hep havlu atıyoruz 4. 5.liklerde oluyoruz. Sampiyonlar ligi cok önemli
Senin elinde kupan var avrupa ligin var.

Basaksehirin sampiyonlugu bursa gibi bir dönem sivas gibi etki eder. Bunun büyütülecek bir yanı yok bence
Hic sanmiyorum. Basaksehir bir proje, muhtemelen sampiyon olduktan sonra da Katarlilara satilacaklar. Bu sene sampiyon olurlarsa bizim icin ciddi sikinti olur ileri donem icin de.

Cengiz Ünder'in parasını harcıyorlar hala ağzını yüzünü bok çukuruna sokup çıkardığımın çocukları. Ayrıca Clichy falan çok net en az 2 milyon euro kazanıyor ama resmi veriler elimizde yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 yıl top oynamayan Adebayorun 3.6 aldığını iddaa eden gavata diyorum keza Arda brüt 8 alıyordu barcada burada nasıl net 6.5 alıyorsa.

Böyle adamlar Başakşehirin mal taraftarlarından bile daha beter. Sahada kazanamayıp saha dışında öterler anca.

biz dün iyi oynamadık ve çok baskı yedik doğru

ama alanya da gol atacak ciddi tehlike yaratmadı bunu bi görelim ve kenara koyalım

dün saçma sapan şanssız bi gol yedik

elbet başakşehirde şanssız gününde takılacak

Hakem vs. herşeyi bi tarafa bırakalım, deplasmanda akhisardan 3 yersen trabzondan 4 yersen evinde rizeye puan verirsen kusura bakma da şampiyonluğu hak etmemişsindir. En iyi ihtimal 2. olmalı, bundan sonraki bütün lig maçlarını yüzde yüz kazanmak için çıkmalı ve avrupada gidilecek yere kadar gidilmeli. Karalar bağlamaya gerek yok, birkaç takviyeyle diğer yılın en güçlü kadrosunu kurarız.

Biz değil fener düsünsün
Biz degil besiktas düsünsün

Biz sattık adam aldık
Maasları düsürdük
Alt yapımızdan adam satıyoruz ve satmaya devam edecegiz.
Peki 4,5 milyar borcu olan fener ne bok yiyecek?
Aclıktan bütün topcularını satan besiktas ne halt edicek?

Galatasaray öyle böyle gectigimiz sene sampiyon olmus. Bu sene olamazsa gelecek sene yine olur cünkü o kadro var. Peki fener besiktas nasıl olucak bu rezalet kadrolarla. Sana 2 transfer olsa takım düzelir onlar 2 transferle düzelir mi?

Geri
Üst Alt