GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 23

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
23/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Deplasman kayıplarını geçtim de, içerde Fener, Bursa, Konya, Rize beraberlikleri daha büyük rezillikti.

Hadi konya maçına da hakem skandalı diyelim ama kafadan 6 puan bıraktık.

Hakem vs. herşeyi bi tarafa bırakalım, deplasmanda akhisardan 3 yersen trabzondan 4 yersen evinde rizeye puan verirsen kusura bakma da şampiyonluğu hak etmemişsindir. En iyi ihtimal 2. olmalı, bundan sonraki bütün lig maçlarını yüzde yüz kazanmak için çıkmalı ve avrupada gidilecek yere kadar gidilmeli. Karalar bağlamaya gerek yok, birkaç takviyeyle diğer yılın en güçlü kadrosunu kurarız.
Seneye sinir gelir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim ruhsuzlar gider ts deplasmaninda 4 yer gelir

Herifler 4 atar yener

Bizim uyuzlar gider akhisar deplasmaninda 3 yer gelir

Herifler ilk devreden 2 atar, rahat bi 2 daha atar yener

Yaaaa

Lafla sampiyon olunmuyor, lafla mac kazanilmiyor ruhsuzlar ordusu!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya ya demi, fb macinda haksiz penaltiyla 2 puan,konya macinda haksiz penaltiyla 2 puan ,rize macinda penalti verilmemesiyle 2 puan ,bjk macindga penalti verilmemesiyle 1 puan ,

Vara rağmen 7 puan çalinmistir

Aradaki puan farki bana gore 1 dir.

Goztepe macinda penalti gol olsaydi bizde atamasaydik ve penaltimizi vermedigi icin 3 puan daha gidecekti

Imkansiz dedigin yerde Galatasarayin gercegi baslar üstat :) Enseyi karartmayalim. Yakismaz bize

Geçen sene 1 an bile ümitsiz olmayan ben, şimdi baya ümitsizim. Benim gördüğüm bu ligde 8 puan ve üstünden veren iki takım var; biri 2003-04 Beşiktaş diğeri 2010-11 Trabzon. Onlar bile İlk yarı atmıştı o farkı. İkinci yarı başında üst üste puanlar kaybetti.

33.Haftaya iddialı girsek şampiyonuz diyordum ama dünkü kayıpla beraber o maça şampiyon gelecek bir takım görüyorum.

14 maça çıkacağız. 7 deplasman demek bu. 3g 1b 3m alırız deplasman performansımıza göre. Direkt şampiyonluk gidiyor. Bak iç sahaya girmedim bile. Hadi ona da el atalım 7 iç saha maçında da 5g 2b alsak 14 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet. 27 + 36 = 63 ediyor. Bu puan şampiyonluk puanı değil.

erzurum e
antalya d
bursa e
malatya d
fenerbahçe e

yukarıdaki başakşehir'in 5 maçı...

trabzon e
kasımpaşa d
akhisar e
erzurum d
antaya e

son şansımız bu 5 haftalık fikstür..

Özellikle trabzon ve kasımpaşa'yı çok kötü durumda yakaladık bu nedenle bence tam 5'te 5 yapmalık fikstür...Eğer burayı kayıpsız geçersek başakşehir şurada 2 defa takılır bence o zaman umutlanabiliriz...

Yaw aslında puan farkı 5 , Bunlarla 33. haftaya kadar yani kalan 12 haftada 5 puan kapamamız lazım, Bizim maça 3 puan farkla gelirlerse bunları orada parçalarız ve ikili averajda bize döner ama takım hala çok kırılgan umutlanamıyorum. Deplasmanlarda en kötü beraberlikler almalıyız hiçbir yenilgi lüksümüz yok.

Heriflere gömmek için elimden geleni yapıyorum ama biz de dahil ligin diğer takımlarına bakarsanız sahada adam akıllı iş yapma konusunda ne kadar ayrı durduklarını görebilirsiniz. Belli ki çok çalışıyor herifler, biz dün Alanya'nın ayağından top alamazken çok daha iyi pas takımı Akhisar'ı ceza sahalarına sokmadı destekliler. İşin acısı şu itici takımda belli sistemin dışında gözüken tek adam da bizim topaç camia evladımız Arda. Zaten ipler bizim elimizde değildi, dün oyunumuzla altın tepside sunduk şampiyonluğu Başşakşehir'e. Buradan sonra bırakmayacaklardır diye düşünüyorum.

Fener bizi yenip Başakşehir'e yatar. Ayrıca sahamızda Başakşehiri bile yenemeyeceğimiz ortada.

Dün Mitroglou, Marcao ve Luyindama hariç oynayan tüm oyunculara para cezası vermeyen yönetim daha ağlasın. Şişirmişler topçuları.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonluk maçı olsa Başakşehir'i içerde yeneriz diye düşünüyorum ama bu deplasman performansıyla o maç formalite olacak gibi gözüküyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

28754385_353389321846557_8336277706148675584_n.jpg

erzurum e
antalya d
bursa e
malatya d
fenerbahçe e

yukarıdaki başakşehir'in 5 maçı...

trabzon e
kasımpaşa d
akhisar e
erzurum d
antaya e

son şansımız bu 5 haftalık fikstür..

Özellikle trabzon ve kasımpaşa'yı çok kötü durumda yakaladık bu nedenle bence tam 5'te 5 yapmalık fikstür...Eğer burayı kayıpsız geçersek başakşehir şurada 2 defa takılır bence o zaman umutlanabiliriz...
Başşak antalya ve malatyadan kayıpsız dönerse bu iş biter. Bizimde kasımpaşa deplasmanı çok kritik 2 hafta sonra resmen bitebilir lig. Ben hala ümitliyim, bu 5 maçlık fikstürde 4 puan kayıp bekliyorum başaktan, bizim 5 te 5 yapmaktan başka çaremiz yok.

2 maca bakar hersey.
2 mac puan kaybederler üst üste sen gidip kazanırsın 4'e iner.
Icerde basakla oynuyosun kesin yenmen gereken mac 50 bin önünde puan farkı 1.

Senin istikrarlı takımın olsa gram süphem olmaz da belhandası onyekurusu marianosu 2 mac iyi 1 mac kötü. Belli olmuyo hangi deplasman da kazmalık yapacakları

Yaw aslında puan farkı 5 , Bunlarla 33. haftaya kadar yani kalan 12 haftada 5 puan kapamamız lazım, Bizim maça 3 puan farkla gelirlerse bunları orada parçalarız ve ikili averajda bize döner ama takım hala çok kırılgan umutlanamıyorum. Deplasmanlarda en kötü beraberlikler almalıyız hiçbir yenilgi lüksümüz yok.
tamam da biz de kadiköye gidiyoruz yine 8

boşuna romantiklik kasmayın ya. 31 Ocak'ta yapılan transferler eğer 31 Ağustos'ta yapılsaydı bugün bu durumda olmazdık. Kimse kusura bakmasın.

Sezonun özeti de budur benim için. Romantiklik,popülizm yapmayı bende bilirim ama gerçeklikten kopmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt