STSL 18/19 H:20 | Antalyaspor 2-6 Beşiktaş | MS | 3 Şubat

Dorukhan yine atti.

Seneye bizim Orta sahaya Skor yapabilen Oyuncular lazim. Fernando-Ndiaye-Belhanda son iki sezonda atikklari Gol sayisi 10‘u geçmez. Hatirlatim 2012 Sezonunda Sirf Melo-Selçuk ikilisi 20 Gol atmiş. Sneijder‘dan sonra bu konuda cok kötüyùz

İyi oldu.Bjk'den bir şey olmaz.Antalya haftaya Rize'ye de yenilip iyice potaya girer.Başak maçları ölüm kalım maçı olur.

Dorukan mukemmel bir oyuncu bence ilerde iyi paraya satarlar Cenk Tosun gibi.

bu kaleci forumun olup bittigi kalecilerden biri degil mi ya kaleciye bok atmayalim alinir arkadaslar

Hala inanamıyorum ya baskı yiyince dağıldık resmen alanya karşısında ortasahamız pas yapma özürlüsü net

Ligde tüm takımlar hakkında az çok bir şeyler biliyorum. Ligin bence en kötü futbol oynayan takımı Antalyaspor. Birkaç maçlarını izledim o kadar puanı nasıl almışlar anlamadım. Beşiktaş da iyi durumda değil ama Antalya'yı yenerler diye düşünüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçtan önce böyle yazmıştım. Cidden anlayamıyorum bu takım nasıl bu kadar puan almış. İnanılmaz bir olay ya. Ligin en kötü futbol oynayan takımı bir ara lig 2.si falandı. Bülent Korkmaz'ı da teknik direktör olarak beğenmiyorum. Puan farkına çok güvenmesinler, düşebilirler.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalya ve Akhisar berbat takımlar yaw cidden bunlar yüzünden bedava galibiyetleri topladı iki leş kargası ekip

Alanyaspor zaten herkesi öldürdü sahasında.

Trabzonspor 1-0
Galatasaray 1-1
Beşiktaş 0-0
Başakşehir 1-1

Geri
Üst Alt