STSL 18/19 H:20 | Antalyaspor 2-6 Beşiktaş | MS | 3 Şubat

muhtemel ama potada olmayan iddiasız bir antalya yerine küme hattındaki antalya'yı isterim.
farketmez yav bu heriflerden cacik olmaz bagira bagira dibe gidecekler o macta varlik gosterebileceklerine bile emin degilim trabzon macinin tarifesi olur.

Besiktas'in sampiyon olmasini daha cok isterim.

Bide hangi takımla ne zaman karşılaştığın da önemli misal Alanya şuan çok formda ilk yarı deplasmanda karşılaşsak koyar geçerdik. Ankaragücü oluyken yendik şimdi adam aldılar 10 tane uyum saglayinnxa 5 6 maç sonra oynayacak takım için zorlu olabilirler konya şu ara çok formda zor olacak . TS ile oynadigimizda çok çok firmdalardi su ara o kadar değiller.

Adamlar 36 lik atibaya ve 37'lik emreye takır takır top oynatıyor bizim gaz ustası ise elindeki milyonluk ortasahaya 2 pas yaptiramiyor.
Bati 3.sırayı trabzona filan kaptiramayalim.

İyice batmadan TERİM İSTİFA!
Sisitemli Futbol için TERİM İSTİFA!
Selçuk,ömer,donk'tan kurtulmak için TERİM İSTİFA!

dorukhan 3 macta belhandanin toplam gol sayisini gecti

Leş kargaları ile bile 3 puan farkı kaldı gaza gelir tinerciler yine şimdi.

Bir Antalya'nın Beşiktaş'a maç satmadığı kalmıştı zaten Şifo puan alıyor Bülent alamıyor ama bu da şike

Bir Antalya'nın Beşiktaş'a maç satmadığı kalmıştı zaten Şifo puan alıyor Bülent alamıyor ama bu da şike
Ezik ezik hareketleri var bizim taraftarların bazen gerçekten.

Yok Alanya çok direndi başkalarına karşı böyle oynamıyorlar bize karşı kendilerini yırtıyorlar diyenler vardı dün.

Sen bok gibi top oynarsan adamları diriltirsin tabi. Ben de Anadolu takımı olarak iç sahada bizim gibi sümsük bir rakip bulsam ben de kıçımı yırtardım biz bunları burada yeneriz diye düşünerekten.

sent via GSC

Karius denen kovayi uzaktan avladi kara oglan.

80'de bile 2-3 olursa devamı gelir ama tahminim Antalya yer daha

Geri
Üst Alt