STSL 18/19 H:21 | Başakşehir 1-1 Erzurumspor | MS | 9 Şubat

Temenni:
Başakşehir 1 Erzurum 3
Gerçekleşecek olan
Başakşehir 4 Erzurum 1

Teyipspora böbreğimi basmayı düşünüyorum. 2.15 böbrekle yaşarım.

Erzurum iyi takım bakmayın siz futbol bu herşey olur ama adamlarda sonuç hiç yok. Arasıra izliyorum maçlarını gayet iyi oynuyorlar, savaşıyorlar, pozisyona giriyorlar ama bitiremiyorlar. Yeni transferlerde çözüm sağlayacağa benzemiyor. Erzurum bu sene bye bye?
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama boldladığım kısım tam bir +40 söylemi yav. İstisnasız. :asd: Kızma hemen kötü bir şey demedim

Basaksehir puan kaybederse ogrenci bir kardesimize bir guzellik yapacagim. Kitap olur, store'dan bir tshirt olur bilemiyorum ama bir seyler yapacagim. Mactan sonra goruselim.

Klasik başak maçı olacaktır çok da iyi oynamayıp 1-0 veya 2-0 alırlar visca kesin yaslar yine

İşimiz erzurumlara kaldı resmen yaw haydi Erzurum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynayan takım ertesi yıl fırtına gibiydi. O yıl lig 16 takımla oynanıyodu yani toplam 30 maç. Takım ilk devreyi 5 puan farkla lider bitirmişti. Üstelik Tanju'nun yanına Kosecki gibi bir yıldızı almıştı. Herkes ligin bittiğini düşünüyor Galatasaray kesin şampiyon olur diyordu. Ama ikinci yarının başlamasıyla işler hiç de öyle olmadı. Bolu mağlubiyetiyle başladı ikinci devre. Golü kendi kalemize atmıştık. Sonra 4 maç üstüste berabere kaldık. Hem de o kadroya rağmen ve de derbi oynamamışken. Sonra takım biraz toparlansa da bütün avantajını kaybetti ve ilk devresini 5 puan farkla bitirdiği ligin sonunda Beşiktaştan 5 puan fark yedi ve anca ikinci olabildi.
Yani demem o ki bir takım ne kadar avantajlı olursa olsun işler birden tersine dönebiliyor ve olmaz denilen şeyler olabiliyor. Matematiksel olarak garantilenmeden şampiyon olunmuyor. Belki de futbolun güzelliği bu.
Başak bu maçı kazansa da kaybetse de hatta biz Trabzona kaybetsek bile ligde henüz hiçbir şey bitmiş olmaz.
Evet belki zor fakat tarih uçup giden takımların bşr anda tepetaklak olmasının örnekleriyle dolu.

kac haftadır dua ediyoruz birisi şu viscayı sakatlasın artık bütün olay onda bitiyor.

Mert, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Robinho.

Dy9loOdX4AEZnED.jpg

Geri
Üst Alt