Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.269
- 4.132
- 723
geçtiğimiz sene ne alaka bu sene 3 atıp yendiler hemde deplasmanda..kayseri ye güvenmiyorum geçtiğimiz sene miydi ne zamandı tam hatırlamıyorum fb 5 atmıştı bunlara...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçtiğimiz sene ne alaka bu sene 3 atıp yendiler hemde deplasmanda..kayseri ye güvenmiyorum geçtiğimiz sene miydi ne zamandı tam hatırlamıyorum fb 5 atmıştı bunlara...
Sol bek KucherHikmet 3'lu mu cikmis?
demek istediğim kayserinin kadro gecen seneyle aynıdır aşağı yukarı..saçma sapan bi oyun sergileyip maçı elleriyle verebilirler yine.geçtiğimiz sene ne alaka bu sene 3 atıp yendiler hemde deplasmanda..
geçen seneki kadroya göre daha iyi sayılır kadroları,ilk yarıdaki maç gibi oynasalar yeter zaten zor olan şu şikecelere karşı puan kaybetmek..demek istediğim kayserinin kadro gecen seneyle aynıdır aşağı yukarı..saçma sapan bi oyun sergileyip maçı elleriyle verebilirler yine.
Sağol bana da sorduğun için, hödük herif. Beter ol.Teşekkür ederim. Çok iyi,
Gereksiz ofansif çıkmış.Ulan hikmet atip tuttun Mac öncesi,merakla bekliyoruz sonucu
Önce durdurup sonra vuracakmışValbuenayi mosesi niye oynatmiyor bu kari profesörü yaratıcı 2 adamları var onlarda yok
Sağol bana da sorduğun için, hödük herif. Beter ol.