- 18 Temmuz 2009
- 80.645
- 225.005
- 5.093
O maçtan iki takım da 0 puan almalı, maç öncesi ayrı maç sonrası ayrı olaylar çıkmalıBaşakşehir'i de mi yenmesinler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maçtan iki takım da 0 puan almalı, maç öncesi ayrı maç sonrası ayrı olaylar çıkmalıBaşakşehir'i de mi yenmesinler?
bak ben diyorum bunlarla yapacagimiz mactan once futbol kasarliginin tum tekniklerini futbolculara asilamaliyiz.
Nasil ilk macta planli bir sekilde gelip bize ceza aldirdilarsa bu macta da aynisini biz yapmaliyiz. Galibiyeti aldigimiz an zaten o stat karisir ama bize yetmemeli o şerefsiz oyuncularindan birkacina ceza aldirmaliyiz. Mugdata bu görev verilebilir ödül olarakta bir sene daha sözleşme veririz.
Sonra izleriz sucsuz yere 4 oyuncusu+hocasinin ceza yemesi ile hala zirvede kalan Galatasarayin başarisini tekrarlayip ligde kalabilirler mi? Deneyip gorelim
Her türlü yaparız kimse müdehale etmeyecek bir oyuncu feda edeceğiz.Bu işin kompetanı Fenerbahçe'dir. Biz yapamayız. Elimize yüzümüze bulaştırırız ve cezalar bize gelir.
totem tuttu. darisi akbile
İki Ümraniye maçını baştan sona sırf Fener’e nasıl koyacaklar diye izleyen biri olarak,Kayseri maçında atılan oyuncular cezasını kupada çekerler diye taşağına bir masaj attım.