STSL 18/19 H:23 | Başakşehir 3-0 Bursaspor | MS | 24 Şubat

Göksel Gümüşdağ: Erteleme nedeni zemindeki kar değil, görüş mesafesi. Yarın aynı saatte denenecek. Yarın öğleden sonra hava şartlarının daha iyi olacağı söylenmiş. Yarın inşallah aynı saatte oynayacağız.

Arkadaşlar Juve maçının benzeri oldu işte bu kadar fırtına koparmanın anlamı yok bence.

Başakşehir'in kollandığını ya da en azından onlara yapılan hataların gündeme getirilmediğini konuşalım da şurdan birşey çıkmaz bence.

Bizim Juve maçı da ertesi güne ertelenmişti.

Teamül bu zaten.

Yarın da olmazsa başka bir gün belirlenecek TFF tarafından.
Abi o maçı izlemedin sanırım sen tipi vardı göz gözü görmüyordu çok ilginçsiniz ya cidden objektif olacağım diye kestane olmayın lütfen yazık size?

Net biçimde hakem bu saha şartlarında başakın kazanamayacagını anladı ve maçı iptal etti.Buradan başka şekil düşünen ya aşırı saf ve iyimserdir yada şikeci kuştur.Salakmı kandırıyorsunuz lan siz her kar yağışında var göremez ozaman çizgileri bütün karlı maçlar iptal olur.Göztepe maçında bildiğin balçıkta oynadık top sürülmüyordu bile kalıyorda sahada.Buradaki şartlar oradan dahamı kötü yani.Bi sk gidin.

Akbil şampiyon olamazsa bu gokseli akbilin basindan alır reis bütün yatirimlari onun üstünden yaptılar

Göksel Gümüşdağ: Erteleme nedeni zemindeki kar değil, görüş mesafesi. Yarın aynı saatte denenecek. Yarın öğleden sonra hava şartlarının daha iyi olacağı söylenmiş. Yarın inşallah aynı saatte oynayacağız.
Ozellikle niye ayni saate vurgu yapiyor ki? Belli ki bu sureci guzel bir sekilde dizayn etmisler.

Net biçimde hakem bu saha şartlarında başakın kazanamayacagını anladı ve maçı iptal etti.Buradan başka şekil düşünen ya aşırı saf ve iyimserdir yada şikeci kuştur.Salakmı kandırıyorsunuz lan siz her kar yağışında var göremez ozaman çizgileri bütün karlı maçlar iptal olur.Göztepe maçında bildiğin balçıkta oynadık top sürülmüyordu bile kalıyorda sahada.Buradaki şartlar oradan dahamı kötü yani.Bi sk gidin.
Kıçından şişlicen bu Gwatı!!

Herşeyleri pilanlı proğramlı bir takım gerçekten!!!

Forumumuzdaki kuslari ayirt etmek icin faideli bir konu oldu renkdas.

Ozaman bizde erzurum da oynamayalim var mi böyle duzen

Avrupa da herhangi bir lig maci olsa ertelenmezdi

tayyip bir tane khk yayınlasın ampülspor tüm maçlarını mayıs-haziran'da oynasın artık!

Bana kuşluk yapma kardes. Ne sartlarda maclar oynandi. Goztepe maci oynanmasi gereken bir zeminmiydi haaa ?

Renktas, anliyorum. Kus kesinlikle degilim. Bende macin oynanmasini cok istiyordum bugun. Puan kaybindan emindim.

Ama boyle herseye karsi pesimist ve guvensiz olmak bizleri yipratir. Evet, takim olarak haksizliga cok maruz kaldik. Herkes hakemlerden dert yaniyor. Ama her dudukten sonra sike, kollanma var demek bana rahat vermiyor. Sonucta bu hakemler var ve bunlarin biraz olsun adaletine guvenmekten baska bir yolumuz yok.

Goztepe olayina gelirsek.. Orada zemin feciydi dogru. Ama gorus acisinda sorun yoktu. Ben IBB macina bakmiyorum beni ilgilendirmedigi icin, ama okudugum kadariyla görüş sıkıntısı yuzunden engellenmis. Anadolu takimlarinin zeminleri zaten bastan sona rezalet. Bu yuzden Goztepedeki zemin bana normal bile gelmeye basladi

Her hafta 16 da oynayan Kekoşehirin bu maçı 19 da olmasından belliydi zaten bir şeyler döndüğü 16 da 14 de çok rahat oynanırdı.

Geri
Üst Alt