STSL 18/19 H:23 | Başakşehir 3-0 Bursaspor | MS | 24 Şubat

Yok kanka 24 saat sonradır o normalde benim bildiğim, daha iyi şartlar varsa gündüz oynatılıyor.

Bizim maçın akşam oynatılmama sebebi akşam maçlar olmasıydı bir de sanki.

juve maçı istisna çünkü 1 gün sonra kura çekimi yapılacaktı onun için ertesi gün öğlen oynatıldı.

Evet usenmeyip talimatnameye baktim ayni saatte oynaniyormus. Yanlis bilgi icin özür dileriz lakin sacma bir talimat oldugunu da belirtmek durumundayim.

Renkli toplar kalmadı mı artık ?
ck1_qwlucaae8wt.jpg

Var uygulanmiyor ki basak maclarinda niye iptal olmuş ,top yüzünden mi dur tüküriyim bari .

Maç sarı renkli topla başladı. O şartlarda neden kırmızı renkli topla oynanmaz inanılır gibi değil. Maçı izledim 5 dakika. Hareket halinde top görünmüyordu.

bir maçın 5dk sonra iptal edilmesi tuhaf.. eğer koşullar uygun değilse zaten başlatmazsın.. yani 5 dk önce şartlar uygundu da o an da mı anladı hakem maçın oynamayacağını.. 30.dk da ertelense mantıklı ama 5 dk da ertelenmesi ilginç..

Samet aybaba:biz ne kosullarda oynadik bu ne ki

Bence oynatmasi lazimdi nasil olsa görmüyorlar,kar geldi derdi.

bir maçın 5dk sonra iptal edilmesi tuhaf.. eğer koşullar uygun değilse zaten başlatmazsın.. yani 5 dk önce şartlar uygundu da o an da mı anladı hakem maçın oynamayacağını.. 30.dk da ertelense mantıklı ama 5 dk da ertelenmesi ilginç..

O 5 dk. Hava vs. İçin değildi. Akbil ne yapacak ona baktı. Baktı ki gidişat sakat erteledi... Tetikçi Halis...

Geri
Üst Alt