STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Hasan şaş'ın tribünleri tahrik etmesi gerekir şimdiden söylüyorum.
Her zaman yaptığı oyunlarına en fazla kadıköy'de ihtiyacımız var. Teknik heyet sürekli tribünlere oynayacak çok basit bir olay.
Biz oraya hocasıyla oyuncusuyla bu kafayla gitmezsek futbol olarak sineriz orda.
Vodafone arena'da 40 bin kişi önünde adamlar maçı çevirdi. Kadıköy'de bize karşı çok daha agresif olacaklardır.
Üzerlerine oynamazsak ve bu maçı 1 ay öncesinden yaşamazsak orda perişan oluruz.

Fener Beşiktaş derbisi ile biriken stresi boşalttı. Haftaya kabız futbola dönerlerse şaşırmam.

Ezelden beri en büyük motivasyonları iç Sahada sertlik ile çirkeflik ile rakibi sindirip, deplasmanlarda oyunu gerecek Kişiler seçip rakibi sinirlendirmek üzerine.

Tarihimizde en başarılı olduğumuz dönem de Riera, Melo gibi hem zeki hem de çirkef adamların olduğu dönem. Resmen kendi oyunları ile bitirdik saha içinde.

Şimdi bakıyorum

Belhanda- kendine ve takıma zarar
Ndiaye- dengesiz ve zekice yapamaz
Mariano ve Nagatomo- uysal
Fernando- yaparsa kırmızı görür
Feghouli- Zeki ama o taraklarda bezi yok
Diagne- Belhanda’nın aynısı. Allah korusun

Luyindama belki sadece 1 tek. Ama onun mevki de konsantrasyon gerektiren bir yer.

Kısaca sertliğe cevap verecek bir kadro yok pek.

O zaman ne yapacağız. Maçı öldürmeye çalışacağız. Yerden kalkmayacaksın. Tempoyu düşüreceksin. Zaman geçireceksin. Zaten üst düzey hucumcuları da yok kapanınca AFALLAYACAK bunlar.

Gol yemezsek alırız o puanı da. Muslera da artık 1 halta yarasın 1 zahmet.

Fener Beşiktaş derbisi ile biriken stresi boşalttı. Haftaya kabız futbola dönerlerse şaşırmam.

Ezelden beri en büyük motivasyonları iç Sahada sertlik ile çirkeflik ile rakibi sindirip, deplasmanlarda oyunu gerecek Kişiler seçip rakibi sinirlendirmek üzerine.

Tarihimizde en başarılı olduğumuz dönem de Riera, Melo gibi hem zeki hem de çirkef adamların olduğu dönem. Resmen kendi oyunları ile bitirdik saha içinde.

Şimdi bakıyorum

Belhanda- kendine ve takıma zarar
Ndiaye- dengesiz ve zekice yapamaz
Mariano ve Nagatomo- uysal
Fernando- yaparsa kırmızı görür
Feghouli- Zeki ama o taraklarda bezi yok
Diagne- Belhanda’nın aynısı. Allah korusun

Luyindama belki sadece 1 tek. Ama onun mevki de konsantrasyon gerektiren bir yer.

Kısaca sertliğe cevap verecek bir kadro yok pek.

O zaman ne yapacağız. Maçı öldürmeye çalışacağız. Yerden kalkmayacaksın. Tempoyu düşüreceksin. Zaman geçireceksin. Zaten üst düzey hucumcuları da yok kapanınca AFALLAYACAK bunlar.

Gol yemezsek alırız o puanı da. Muslera da artık 1 halta yarasın 1 zahmet.
ersun öyle demiyo ama ,acisini cikarcaz ulennnn diyor.

Bu varsayımlarına hangi donelere göre vardın açıklarmısın kardeş. Sanki 3 puan aldı fener. 1 puan aldı ve küme düşme hattının 1 puan üstünde. Hala reziller hic pozisyonsuz 3 gol attılar diye mi gaza gelecekler ki kendi taraftarı bile gaza gelemedi daha.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk olarak Fener maçı 1-0’dan çevirse 1 puan aldı tamam derdim ama 3–0’lık maçı 3-3 yaptılar. Bu Fener’e “Biz kendimizi bulursak kimse bizi yenemez. İsterse ilk yarıyı Vodafone’da 3-0 geride tamamlayalım, 55’te Arena’da 2-0 mağlup duruma gelelim yine de yenilmeyiz” deme hakkını verdi.

İkinci olarak da zaten pozisyon bulamadan Vodafone Arena’dan 3-0’dan 3-3’e getirdiler maçı. Pozisyon bulsalar ne olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Büyük ihtimal Fener 5-6 gol atardı en az bu halde bile 3 attıklarına göre. Ayrıca artık “Biz bu halde bile rakiplerin sahasında rakiplerimize kök söktürdüğümüze göre artık derbilerin kralı biziz” deme hakkına sahip oldu soktuklarım. Ve en acı olanı da bunu onların diline biz ve tinerci bozuntuları verdik el birliğiyle.

Abi neyse ya daha fazla konuşmak istemiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener hem bizde hem Vodafone'da maçı çevirmiştir doğru, özgüven katar bu da doğru. Ama 2 maçı da Fenere döndüren Fenerin oyunundan ziyade rakiplerin ve rakip taraftarların zihniyetinden kaynaklıdır. Bizim maçta 2-0'dan sonra şampiyonluk şarkıları, 3 3 3 sesleri yükselmese, telefon ışıkları açılıp şov peşinde koşulmasa, taraftar oyunun içinde kalsaydı, bazı oyuncularımız da taraftara ayak uydurmasaydı Fener'in dönüş ihtimali yoktu.
Gelelim dünkü maça. Taraftar profili hemen hemen aynı. 3-0'dan sonra goy goy yapan ve maça dönemeyen taraftar. Rehavete kapılan futbolcular. Ekstra olarak da elinde koz olmasına rağmen basireti bağlanan bir teknik heyet.
Arkadaşlar İngilizler, Almanlar gibi oynamazsak, atabildiğin kadar atacaksın düsturuna sahip olmazsak, 2-0'dan 3-0dan sonra rahatlayıp "eee maç bizde nasıl olsa" rehavetine kapılırsak rakibe elbette özgüven kazandırırız.

Özeti golleri izledim de Fenerbahçe balı diyorum hasan yüz kere vursa oradan atamazdı nasıl atmış bu kazma.

QUOTE="Ege Can Erbay, post: 10649818, member: 22354"]
Özeti golleri izledim de Fenerbahçe balı diyorum hasan yüz kere vursa oradan atamazdı nasıl atmış bu kazma.
[/QUOTE]
gollerinin hepsinde bir tuhaflik var,sivas olsa o golleri yiyen neyse.

Üst üste ikinci mesaj oluyor ama yazmadan geçemeyeceğim toplu taşımaya binince kim Beşiktaşlı kim değil çok rahat anlaşılıyor. Beşiktaşlılarin hepsinin gözler kırmızı hepsi çin çarpmış gibi :) Şenol hocayı milli takım hevesine girdiği an göndermeyerek bizi şampiyonluk yolunda rahatlatan bjk yönetimine teşekkürler. Şenol haftaya da yenilirse kovulur gibime geliyor.

Kari professoruna pep guardiola ilan ettiler. kargalarin bu maci vermesinin tek sebebi senol gunestir.

45'de,

atiba - medel
Guven - quaresma
Adriano - Caner

yapsaydi en kotu 3-1 biterdi hatta 4-1 falan olurdu, ama adamda fener takintisi var.

biz yarıstaysak kadıkoyden istedigimiz skoru alıp donuyoruz genelde e tabi beraberlik oluyor bu
o haftaya kadar tablo ne olur bılınmez ki o hafta bjk basaksehir macı var buda bir avantaj bizim için

hasan gibi futbol özürlüsü oyuncular öyle golleri attıgı sürece biz orada yenemeyiz cokta takılmayın sampiyonluk daha önemli

Maç 3 0 olmus alsana q7 yi, 2 çalım atsın bacak arası yapsın bozsun iyicene fenerin psikolojisini tam mal yahu bu şenol ?

Takim Q7'ye Q7 takima kusmus gibiydi. Maca girdi ayagina top geldi bir defa orada da markaj altindaydi tac cizgisinden havan topu gibi bir orta kesti Burak'a ki top direkten dondu

Macin anahtari cok net Q7 idi Guven adindaki essek yerine oynasa Bjk tarihi fark yapardi

Geri
Üst Alt