STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

bugün beşiktaşı tutanlar beşiktaş-başak maçında başağı tutarlarsa hepsini bulurum tek tek yalnız

Uyum sorunuydu takımın alışmasıydı derken 3 takımdan biri bizi eler bence.Şu anın bahsi olmamalı bu,o olmayacak bir şey.Olur da sezonu 2. bitirirsek yazın konuşuruz bunu.Buna bel bağlamak çok yanlış şimdiden.Tek hedef=22. Şampiyonluk.

Zaten hedef ikincilik degil ama ikinci olursak zaten CL'ye kalamayiz o yuzden ikincilikle ucunculuk arasinda fark yok dusuncesi de dogru degil

Ha zaten bu maci Bjk kazanmali orasi baska

Bjk almalı, yarıştan kopsun diye Bjk'nın kazanmamasını düşünmek saçma. Zaten bu saatten sonra BJK'nın gerisine düşeceksek şampiyonluk kaçtı demektir. Tam tersine iddiası devam etmeli, Başak maçına şampiyonluk ihtimali ile çıkmalılar.

Fb kaybetmeli, kaybettikleri anda haftayı 16. sırada kapatacaklar. Bundan sonraki haftalarda pimi çekilmemiş bomba gibi gergin olacaklar. Ne yapacakları belli olmaz. Rize'ye puan verip, Başak'tan puan alabilecek kadar saçma işler yapabilirler. Üstelik onları bu şekilde debelenirken görmek çok keyif veriyor.

Bjk almalı..

en cok istedigim sey küme düsme korkusu ile bize karsi oynamalari.

Ersun 2006'dan beri Bjk'yi yenemiyormus.

06d9c40750e.jpeg

Keske paylasmasaydin simdi kesin yener :rolleyes:

Bol kirmizi kartli bol olayli bir mac olmasini temenni ediyorum.

Fikret Orman: "Galatasaray Başkanı ile Kulüpler Birliği'nde yaşanan olayla ilgili konuştum, Benfica maçından önce arayıp başarılar diledim. 'Gelince konuşalım' dedim. O da bunu kabul etti. Mevzuları çözmek lazım. Türk sporunun bu kulüplerin birlikteliğine ihtiyacı var."

Ali Koç: "Türkiye'de kendi imkanlarıyla stat yapan 2 kulüp var. Biri Fenerbahçe, biri Beşiktaş."

42440

Fikret Orman: “Sayın başkanımız Erdoğan olmasa stadı yapamazdık” (04.06.2015)

25 Temmuz 2018 Ali Koç: "Stat bizim değil arkadaşlar. Bizim olmayan birşeyi satamayız."

Ali Koç: “Türkiye'de kendi imkanlarıyla stat yapan iki kulüp var. Fenerbahçe ve Beşiktaş.” (25.02.2019)

Bjk almalı çok net başakşehir baya fazla rahat takımlarla maç yapıcak bjk'de katılmasın bunlara yoksa 6 puanlık fark 3 e bile düşmez.

Ben bu hususta seninle aynı fikirde değilim. Beşiktaş'da ensemizde ve bu 2.lik için bizi sıkıntıya sokar.
Hiç olmazsa bu sene 2.lik önemli. Şampiyonlar ligi grup aşaması önemli, şampiyonluktan daha çok ordan gelecek para önemli zaten.

Geri
Üst Alt