Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Kagawayı sene sonu alabiliriz
yani Belhanda'yı satıp Kagawa'yı getirmek bize level atlatır. Umarım akıl edebilirler. Nagatomo'yu devreye sokup bu işe halledebilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kagawayı sene sonu alabiliriz
Fener maçında muslera yüzünden kaybettik. Bu sene çok yaktı bizi ama o maçta ki hatası affedilmez.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine birseyler hissetmis filan. 4/5/6-0 olacak dediNe demişti
Aynı şeyi düşündüm.kahin gibi herifO degil de bikini cakar yine hakli cikacak
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Yav puan kaybettik demek istedim, tüh yav.Hangi macı kayıp ettik?
Berabere kaldık. Acaba hangi macı izledin Allah bilir.
Burak a leş demedim. Ayrıca senin ilgilendiğin 30luk şeylerle ilgilenmiyorum. burak her takımda gol atar ama kanser de eder. Gerek yok.he ya, diagne 30 cm süper forvet, burak leş , devam
onyekuru gibi zekadan yoksun adamlardan cok bisey beklememek lazim dedigin gibi. mesela ndiaye haddini asmaya baslayinca siviyor, ndiayenin yapabilecekleri bellidir. kadromuza göre oyun oynamaliyiz kesinlikle..Bizimde yapmamız gereken şey aslında bu 80 dakika top bizde olsun yardıralım sistemi diye birşey kalmadı. Sneijder, drogban varsa tamam olur ama bu oyuncularla olmaz vereceksin topu elindeki kontraya uygun beyinsiz topçuyla sonuç yoklayacaksın.
Ama biz onyekuruyla pas oyunu yapmaya çalışıyoruz. Bir maçta uyguladık bunu onyekuru şov yaptı.
Sen top oynadıktan sonra Fırat mırat hikaye. Bu maçta hakem oyunu soğutmak için elinden geleni yapıyor, tüm ince faulleri fenere veriyor. Ona rağmen nefes aldırmıyor adamlar. Lens'e çalınan faul Onyekuru'ya filan çalınsa senin hocan yedek kulübesinde basın toplantısı yapar.fırat aydınus+muslera yüzünden 2-2 oldu o maç (forvetsiz kaldığımız da cabası)
Senelerdir sikitisi o ve bir gram ilerleme yok.Kovarius bile oyunu jet hızıyla başlatıyor. Bizim Muslera bir saat elinde tutuyor topu.
Rize
Akhisar
Bursa
Fener
Puan kayıplarımız rezalet bu sene