- 10 Mart 2013
- 121.539
- 158.237
- 5.068
Benle bi problemin mi var?
Ciddi soruyorum ne yazsam zitlasiyorsun
Ki seni sevmeme ragmen tuhaf geliyor bu durum
Yok yaw nerden cikardin?Daha once ne zaman zitlastik ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benle bi problemin mi var?
Ciddi soruyorum ne yazsam zitlasiyorsun
Ki seni sevmeme ragmen tuhaf geliyor bu durum
Evet doğrudur forumda en az bizim kadar hatta bizden daha fazla tinerci var. 3 0 'in gaziyla kendini belli etmis olabilirCok post var bulamadim ama eminim 2-0'dan sonra BJK bastirmaya devam ederken yazdi birisi, "Terim hocalik ogrensin" gibi bir sey. Bulan olursa cikarsin, belki degistirmistir. : )
Akhisar ve alanya maçını farklı kazanırız yorumları havada uçuşurken o maçlarda g.tümüzden soluduğumuz bi gerçek ne yazık kiYaw ne Gsc etkisi 89'daki kupa macindan beri boyleler.o zaman da mi gsc vardi?
#GSDerinGüçlerİşBasındaBu skor ikisinede yaramiyor. Aslanlarim benim boyle devam

hemen de anladın valla bravoEvet doğrudur forumda en az bizim kadar hatta bizden daha fazla tinerci var. 3 0 'in gaziyla kendini belli etmis olabilir
Normalde etkili de fb'nin derbi performansi bir baska.bugun net sekilde anladim.Akhisar ve alanya maçını farklı kazanırız yorumları havada uçuşurken o maçlarda g.tümüzden soluduğumuz bi gerçek ne yazık ki
Adamlardaki bolluğa bak anamPuyol hafta ya yok, Ramos oynar.