Mustafa Çelik
Parçalı Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.001
- 208
- 1.333
Müthiş Kagawa'sı,über orta sahası,bulunmaz forvetiyle Beşiktaş;kepaze Fener'den zor kurtuldu.Objektifliğin ayarını bazen çok kaçırıyoruz galiba taraftar olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam git iste şimdi. Bin yıl daha bu Fener'in dilinden düşmeyelim. En kötü yılımızda bile bizi hiçbiriniz yenemedi diye öter dururlar artık.vallah, ben sadece ertem, turgay ve sinan enginin kafasina bakmak icin istiyorum ;d
Bunlar rezil oynadiklari Trabzon macini da ceviriyordu az daha.Derbilerde ne oluyor bu takima yaw
Kadikoydeki derbi ile ilgili guncel hislerini okumak isterimBunlar rezil oynadiklari Trabzon macini da ceviriyordu az daha.Derbilerde ne oluyor bu takima yaw
Bu herif dolari da zirvedeyken bozdurmustu. Bundan sonra bahceli ustayi takipteyim.
Fenerbahçe haftaya 45000 kişiye oynar bu sinerjiyle ve o maçı alır. Bu sinerjiyle bizi de zorlanmadan geçerler Kadıköy'de. Bok oldu koca sezon.Ben ters görüşteyim ama bakalım. Hayırlısı. Galatasaray şampiyon olsun da, gerisinin abv ya boşver.![]()
Kagawa çok abartıldı ya. Oyundan kopuk tamamen. Eski formuyla alakası yok. Talisca sonrası bulamadılar.Müthiş Kagawa'sı,über orta sahası,bulunmaz forvetiyle Beşiktaş;kepaze Fener'den zor kurtuldu.Objektifliğin ayarını bazen çok kaçırıyoruz galiba taraftar olarak.