STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Ben 3-0dan 3-3 olmasına sevindim. Berabere bitmesini istiyordum ama böyle trajik bitmesi daha iyi bile oldu.

1) Beşiktaş psikolojik olarak yıkıldı. ikinciliğimiz artik garanti gibi bir şey. Şenol giderse şaşırmam.

2) Fenerbahçe yalancı bahar yaşıyor şu an ama hala ateş hattindalar. Haftaya rizeye puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Başakşehir maçları onlar için ölüm kalım maçı olacak. Sıkıyorsa yatsınlar.

Ben 3-0dan 3-3 olmasına sevindim. Berabere bitmesini istiyordum ama böyle trajik bitmesi daha iyi bile oldu.

1) Beşiktaş psikolojik olarak yıkıldı. ikinciliğimiz artik garanti gibi bir şey. Şenol giderse şaşırmam.

2) Fenerbahçe yalancı bahar yaşıyor şu an ama hala ateş hattindalar. Haftaya rizeye puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Başakşehir maçları onlar için ölüm kalım maçı olacak. Sıkıyorsa yatsınlar.

Fener yatmasin istiyoruz da isteseler puan alabilirler mi sence
Ligin en kotu takimilar yav

Burak'ı stoperlerimiz iyi tuttuğu sürece beşiktaş maçında sorun yaşamayız gibi..

Yalnız bu Burak cagne + mitroglunun toplamından fazla gol atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bu Burak cagne + mitroglunun toplamından fazla gol atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İleri atılan her topta ya rakip alıyor ya da faul yapıyor pas oyununu da ciddi şekilde bozuyor, bu açıdan da zararı var Burak'ın.

Onun dışında 11 maçta 10 tane falan daha atar.

Geri
Üst Alt