STSL 18/19 H:24 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Mart

Takım satın almaya paraları kalmadı ufak tefek futbolculara yediriyorlar. Her hafta kırmızı. Bunu görmedim ama geçen maçtaki insanlık dışıydı resmen bilerek aldı kırmızıyı ne güzel lig be.

Beinsportstaki rejiden hesap sorulmali, Evren Goz’un dedigi gibi, seyirciye ofsayt goruntulerin tekrari yayinlanmadi, ofsayt cizgisi cekilmedi.

hakem VAR da bile eyyam yaptı. Son Penaltı penaltı değil.net

Bu mactan sonra futbolcilarimiz yan toplarda ofsaytda kalabilir,yeter ki rakip faul yapsin penalti!!!!!!!!!!

Ofsayt pozisyonunda olan adama top gelmeden faul yapılıyorsa penaltı veriliyormus fifa’nın kuralları gereği. Dunyanın en sacma kuralı bence

Demek Fb için yeni kural çıkarılmış.

Bu maç için direk fenerbahçe kollaniyor düşüncesinde değilim zira daha evvelden verebileceği penaltı pozisyonları oldu duduklu eyyamcinin .benim kafamı kurcalayan, bu tüpçü iddia ihalesini aldığından beri çok enteresan büyük ganyanli skor degisimleri oluyor maclarda.degisik ve mide bulandırıcı hal aldı herşey.

Her maçta rakibe kırmızı kart, saçma sapan hakem kararları, hatalı penaltılar, sürekli kendini yere atma, her pozisyonda penaltı bekleme, her pozisyonda itiraz... Ulan bu nedir, beceremiyorsanız çekilin ligden, sürekli ağlayarak ömür mü geçer. Salın şu futbolu bir, doğru düzgün, temiz bir lig izleyelim.

Biz adam gibi korner veya yan top organizesi becersek birsey önericemde, ama birseye yaramaz gibi.

Tüm topu bekleyen adamlarini ofsaytta bekleteceksin ve topa vurmadan önce hepsi geri kosacak. Rakipden biri belki mallik yapip bizim oyuncuya takilir veya formasini ceker ve penalti yapar.

Yan toplarda bundan sonra ofsayt yoktur lann!!!!!!!!!!!!

Yeni kurala göre oyuncu ofsaytta olsa bile penaltı pozisyonu ofsayttan önce olduğu için penaltı veriliyormuş. Ha bana göre Rizelinin müdahalesi faul değil Serdar iti her boka kendini yere atıyordu.
Bu kural VAR sistemin oldugu yere geçersiz sayilir. Çünkü hakeme kaldirma diyorsun, incele diyorsun. İnceleyip offside verilmesi gerekiyordu. Fener balı işte.

Akbil maçında şikecilerden umutlu olmamın tek sebebi bu yavşak , kahpe hakemler , herifler her maç kollanıyor istisnasız haftaya da kollanırlar rahat Tr'de kimsenin karışmadı tek kulüp Fb diğer takımlar da az çok kollanıyor ama rakip Fb olunca yemiyor.

Geri
Üst Alt