STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Sampiyon olup o sampiyonlugu biryerlerine monte edecegiz

Yok ya. Bu ligin birincisi ayarlanmış işte.

Birinci bunlar olacak. Biz şampiyon olalım. Bunları saymıyorum açıkçası artık. Biraz fantasy ligi oldu benimkisi ya neyse :(

Maç sonu Erol diyecek ki çok iyi mücadele ettik ligin en güçlü takımına karşı oynadık ama olmadı

Bu sene tiyatro var beyler. Şu penaltının bir açıklaması olamaz VAR uygulaması var iken bile.

Allah siyasetin kirli odakların gücüyle şampiyon yapılmaya çalışılan başakşehir kulübünün tüm fertlerini ve onlara haksiz avantaj saglayan herkesi Kahhar ismiyle kahr eylesin ben dişimden tırnağımdan artırıyorum ulan maçları izleyebilmek için...

Amin

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aferin yönetim ses çıkarma! ses çıkarırsanız yönetimdeki kişilerin hükumetle başın belaya girer kişisel ticaretlerinizde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hocam yıllardır sindiriyoruz şimdi de futbolda sindiriyoruz. içimiz volkan gibi kaynıyor ama elden bişey gelmiyor
Gelmeli abi.Gerekirse tüm Galatasaraylılar sokaklara dökülmeli.Ama 1000-2000 kişi değil.1 milyon kişi olmalı en az.30 milyon taraftarımız var diyoruz.Her 30 Galatasaraylıdan 1i orda olmalı
Sesimizi dünya duymalı.Adamlar köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar

Sene başından beri lehimize görünen hakem hataları iki yada üç maçtır. onda bile ortalığı yıktı şerefsizler ama kendileri her maç istisnasız her maç hakem hatalarıyla maç alır konuşan olmaz. Bunların hangi biriyle mücadele edeceksinki hükümeti, tff si, mhk sı biz hariç tüm takımlar bunların yanında bu düzende barcelonada olsan şampiyon olamazsın o yüzden ikincilik başarısızlık sayılmamalı

Aksam hic kimse konusmaz bunlari

Allah belasini versin bunlarin

Fenerliler başak haksız penaltı aldı diye seviniyor. Haftaya umarım haksız bir penaltıyla Başak'a yenilirler ve küme düşme potasına girerler. Biz zaten bu başşak denen takımı geçip şampiyon olacağız

Bu saatten sonra galatasaray yönetimi
sampiyonluguna darbe yapan bu olusuma gerekli aciklamalari yapmazsa maclari izlemiycem

Geri
Üst Alt